Header Ads

Kevin Owens is távozhat a WWE-ből

Kevin Owens egyre több utalást tesz arra a Twitteren, hogy csatlakozhat az All Elite Wrestlinghez.

Kevin Owens a Monday Night RAW-n - (Fotó: WWE)

Kevin Owenst jelenleg még szerződés köti a WWE-hez. A kanadai 2018-ban 5 évre hosszabbított, de Fightful információ szerint a WWE a járvány alatt néhány kontraktust módosított, köztük Owensét is. A megállapodás, így januárban lejár.

Időközben Jon Alba a Livin The Gimmick podcastben elmondta, hogy a napokban számos emberrel beszélt a WWE-ben és az általános hangulat az, hogy Owens távozását várják. Az e heti SmackDownon lett volna egy Corbin-Owens szegmens, de ezt végül a tévé nézők nem láthatták. A Ringside News szerint azért vágták le az adásból, mert kicsúsztak a műsoridőből.

A 37 esztendős Kevin Steen még 2014-ben csatlakozott a WWE-hez, ahol volt NXT, United States, Interkontinentális és Universal Bajnok is. Előtte független szervezetekben szerepelt, többek között a Ring of Honorban, így együtt dolgozhatott az Elite tagjaival, akik most az AEW vezetésében is benne vannak.

Azt sem lehet kizárni, hogy Owens csupán worköl azért, hogy róla beszéljenek és valójában esze ágában sincs távozni. Ellenkező esetben Vince McMahon azon aggódhat, hogy még egy sztárt elveszít.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.