Header Ads

Bryan Danielson debütált az AEW-ban

A WWE-ben Daniel Bryanként szereplő pankrátor az elmúlt hónapok egyik legnagyobb szabadúszója volt, de gyakorlatilag már hetek óta lehetett tudni, hogy az AEW-ban folytatja.

Bryan Danielson is All Elite - (Fotó: All Elite Wrestling)

Bryan Danielson vasárnap debütált az All Elite Wrestlingben az All Outon, ahol a főmérkőzés után jelent meg, hogy segítsen Christian Cagenek és a Jurassic Expressnek megmenekülnie az Elite-től. Danielson az Elliott Taylor által előadott Born For Greatness című számra vonult be, ami Richard Wagner - Ride Of The Valkyries c. darabjának egy feldolgozott verziója. Korábban a WWE-ben is ennek az átdolgozását használta. 

A 40 éves birkózó a WWE-s karrierje előtt a Europe Final Countdown című számára vonult be. A Wrestling Observer szerint Tony Khan megpróbálta megszerezni az ikonikus számot, de túl magas volt a jogok miatt fizetendő használati díj.

Danielson az All Out után tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy CM Punkhoz hasonlóan először akkor kezdett el azon gondolkozni, hogy az AEW-hoz szerződik, amikor látta hogyan reagál a szervezet Brodie Lee sajnálatos halálára. Hozzátette: kedveli Vince McMahont, úgy hagyta ott a WWE-t, hogy szeretett ott dolgozni, de az AEW több lehetőséget ad neki a kibontakozásra.

Egyelőre Khan és Danielson sem tudja, hogy használhatják e a Yes kézmozdulatot. Egyelőre abban állapodtak meg, hogy nem mivel a WWE tulajdonában áll a korábbi levédés miatt.

Az AEW egyelőre nem jelentette be, de minden bizonnyal Danielson ott lesz az e heti Dynamite-on.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.