Header Ads

Ric Flair újra birkózni akar?

Egy feltételezés szerint Ric Flair szeretne még egy mérkőzést, bár ezt egyelőre nem erősítette meg.

Ric Flair - (Fotó: WWE)

A 72 éves legenda újra szabadúszó, miután múlt héten felbontotta a szerződését a WWE-vel. Ric Flair 2008-ban veszített Shawn Michaels ellen a WrestleManián, ezért vissza kellett vonulnia. A pankrátor ezután a TNA-ben folytatta, ahol egészen 2011-ig birkózott. A WWE többé nem engedte ringbe lépni, a kora és az egészségügyi problémái miatt.

Booker T a legújabb podcastjében arról beszélt, hogy szerinte Flair készen állna visszatérni.


Ric Flair nem az a menedzser típus, az nem az ő szerepe. Mint ahogy Ric nem is az a srác, aki szeretne az irodában öltönyben ülni mindennap. Ric Flair bulizós fajta, így érzi jól magát. Rendszeresen beszélek vele, bár most már nem tudom milyen sűrűn látom majd. Azt mondta nekem, hogy Book, soha nem fogok visszavonulni, ha most a ringben lehetnék, akkor ott lennék. Szóval úgy vélem Ric Flair szeretne egy utolsó futást.

Flairt többen szóba hozták már az All Elite Wrestlinggel, de még nem történt előrelépés az ügyben. Ahhoz, hogy a Nature Boy visszatérhessen orvosi engedélyre lenne szüksége, amire kevés az esélye, hogy megkap.

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

  1. Jesszusom ne birkózon, mert a végén a ringben hal meg. Ne strapálja magát ez már a fiatalok sportja ő már rég lejárt lemez és öregember. Különben is 72 évesen mit akar még.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.