Header Ads

Christian Cage tíz év után újra világbajnok - videóval

A kanadai pankrátor idén igazolt az All Elite Wrestlinghez, ahol eddig mind a kilenc egyéni mérkőzését megnyerte, utóbbi ráadásul övvel párosult.

Christian Cage az új Impact öv mellett a régit is megkapta - (Fotó: All Elite Wrestling)

Christian Cage utoljára 2011-ben volt bajnok, akkor a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet nyerte meg a WWE-ben. A kanadai pályafutása ezután lefelé ágazott a cégnél, majd 40 évesen abba kellett hagynia a birkózást az agyrázkódásai miatt. A WWE 2020-ban újra orvosi engedélyt adott neki, majd 2021-ben a Royal Rumble meccsben hat év után visszatért, de ezután nem írt alá a szervezettel.

Christian Cage márciusban az All Elite Wrestlinghez igazolt. Az utóbbi időben az egyéni statisztikája alapján veretlenül az AEW Világbajnoki Cím első számú kihívója lett Kenny Omegával szemben. Időközben egyeztetve az Impact Wrestlinggel lehetőséget kapott az ő címük megnyerésére is az első AEW Rampage adáson, pénteken. Omega végül nem tudta megvédeni a címet, így Christian tíz év után ismét világbajnoká vált.


A 47 esztendős kanadai a TNA-ben kétszer volt NWA Nehézsúlyú Világbajnok, így ez már a harmadik aranya az időközben Impacté alakult cégnél. Jelen állás szerint Christian lesz majd Kenny Omega ellenfele az AEW Világbajnoki Címért a szeptember 5-i All Out pay-per-viewn, bár a rajongók a CM Punk, Daniel Bryan kettős közül várják a valódi kihívó kilétét, de egyelőre egyikőjük sincs a szervezetnél.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.