Header Ads

Visszatért John Cena a WWE-be – videóval

Már egy ideje pletykálták a tizenhatszoros világbajnok visszatérését, amelyre az idei Money in the Bank gálán került sor.

John Cena visszatért, hogy célba vegye Roman Reignst – (Fotó: WWE)

Több portál írt arról, hogy John Cena újra megjelenhet a WWE-ben a nézők visszatérése után. A cég múlt heti SmackDown óta újra telt ház előtt tartja rendezvényeit és igyekszik minél több változtatást végrehajtani, új történetekbe kezdeni. 

Korábban arról lehetett hallani, hogy Cena már ezen a SmackDownon visszatérhet és megágyazhat a leendő Roman Reigns elleni meccsének. Ez nem lett volna logikus, mivel vasárnap rendezték a Money in the Banket, ahol Reigns ellenfele Edge volt. A kanadainak végül nem sikerült legyőznie a Universal Bajnokot Seth Rollins közbezavarása miatt.

A meccs után John Cena jelent meg az arénában, hogy szemben álljon Roman Reigns-szel. Az aréna közönsége tombolt az örömében, de a két sztár nem került egymással fizikai kontaktusba. A gála végén nem kapott szót, így már csak a WWE Network exkluzív tartalmából derült ki, hogy nem csak egy estére tért vissza. 

Cena másnap a RAW-n szintén megjelent, hogy kihívja Roman Reignst egy Universal Bajnoki Címmérkőzésre az augusztusi SummerSlam gálán. A történet a SmackDownon folytatódik, hiszen Reigns a kék brand sztárja.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.