Header Ads

IMPACT! 2021. július 15. - Utolsó adás a Slammiversary előtt - Összefoglaló

A Slammiversary PPV előtti utolsó IMPACT! adásban Tenille és Kaleb szembenéztek Jordynne Grace és Rachael Ellering párosával, Havok kihívta Tasha Steelz-t, kötelek közé lépett Steve Maclin, láthattunk egy nyolcemberes csapatmérkőzést az X-Division részlegtől, Moose összecsapott Hernandez-zel, valamint megküzdött egymással Willie Mack, Fallah Bahh, Doc Gallows és Joe Doering.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá
 

Tenille Dashwood & Kaleb With vs. Jordynne Grace & Rachael Ellering

Tenille Dashwood és Kaleb egy hete megtámadták Jazz-t, amiért Jordynne Grace és Rachael Ellering bosszút akart állni rajtuk. Ez sikerült is nekik, miután közösen egy Swinging Slam mozdulat után kikopogtatták Kaleb-et.

Deonna Purrazzo elmondta Scott D’Amore-nak, hogy nem akarja aláírni a Knockouts Championship címmérkőzése  szerződését egy rejtélyes ellenféllel szemben. D’Amore emlékeztette Deonna-t, hogy bajnokként vállalt kötelezettsége, hogy megvédje a címét a Slammiversary-n, függetlenül attól, hogy ki lesz az ellenfele. Purrazzo végül aláírta a szaggatott vonalat.

Tasha Steelz vs. Havok

Rosemary és Havok a szombati Slammiversary PPV-n kihívhatják egy női csapatbajnoki címmérkőzésre a Fire 'N Flava formációt. A címmérkőzés előtt Havok még egyszer a kötelek közé lépett, hogy megküzdhessen Tasha Steelz-el egy egyéni mérkőzés keretein belül. Havok végig uralta a mérkőzést, majd egy ponton a Tombstone Piledriver mozdulatával le is győzte az ellenfelét.

 
A szünetben megnézhettünk egy promo videót W. Morrissey-ről, aki a Slammiversary PPV-n meg fog küzdeni Eddie Edwards-szal.

Egy héttel azután, hogy Kimber Lee James Mitchell atya segítségét kérte, hogy Susan-t újra Su Yung-gá változtassa, úgy tűnik, hogy terve visszájául sült el. Susan elmondta Kimber-nek, hogy végig tudott Su Yung-ról, majd behúzta a szobába, és becsapta az ajtót.

Steve Maclin vs. Kal Herro

Steve Maclin egy újabb ismeretlen birkózó ellen lépett a szorítóba, hogy folytassa a győzelmi szériáját. Maclin  egy hatalmas Clothesline-al a földre küldte Herro-t, majd bevitte neki a befejező Sitdown Slam mozdulatát. A meccs után Maclin mikrofont ragadott, és elmondta, hogy eddig türelmes volt, de tovább nem fog várni.

Rosemary James Mitchell atya társaságában Havok-ot tiszteletbeli Decay taggá avatta, mielőtt kihívnák a Fire ’N Flava formációt egy Knockouts Tag Team Championships címmérkőzésre.

Josh Alexander, Chris Bey, Trey Miguel & Petey Williams vs. Ace Austin, Madman Fulton, Rohit Raju & Shera

Josh Alexander, Trey Miguel, Petey Williams, Chris Bey, Ace Austin és Rohit Raju a Slammivesary PPV-n egy Ultimate X meccsben fog megküzdeni egymással az X-Division bajnoki címért. A birkózók az elmúlt hetekben két csapatba rendeződtek, a gála előtt pedig még egyszer szembenéztek egymással egy nyolcfős csapatmérkőzés keretein belül. Chris Bey sikeresen két vállra tudta fektetni a küzdelem során Shera-t, és ezzel megszerezte a csapatának a győzelmet. A meccs után ismét óriási verekedés tört ki, amit Bey állított meg, miután felvitt egy széket a kötelek közé. Bey ezt követően elárulta a csapattársait, és megtámadta a székkel Alexander-t és Trey-t.


Brian Myers megkereste Hernandez-t, mert segítségre lenne szüksége. Hernandez nem volt hajlandó segíteni Brian-nek, ezért Myers máshoz fordult segítségért.

Brian Myers és Sam Beale ringhez való érkezésével folytatódott az adás. Brian behívta az arénába Jake Something-ot, hogy a múlt heti mérkőzésük előírása szerint "profinak" ismerhesse el. Jake Matt Cardona társaságában érkezett az arénába. Myers elmondta, hogy bár Jake profi, de nem sztár, majd belekötött Cardona-ba is, ami oda vezetett, hogy a négy birkózó egymásnak esett. Cardona a földre küldte Brian-t, majd mikor egy futórúgásra készült, megjelent Tenille Dashwood, és hátulról egy alulra mért ütéssel megállította Matt-et. Így Brian már könnyedén felül tudott kerekedni Cardona-n.

Scott D'Amore a szegmens után közölte a dühös Matt Cardona-val, hogy keressen maga mellé egy társat, akivel kiállhatnak Brian Myers és Tenille Dashwood párosa ellen a Slammiversary PPV-n.

Moose vs. Hernandez

Hernandez és Moose nem sokkal a gong után már a ringen kívül egymásnak. Miután mindketten visszamentek a szorítóba, Moose átvette az irányítást, majd a Lights Out Spear mozdulatával pontot is tett a mérkőzés végére. A meccs után Moose üzenni akart Chris Sabin-nek, és felvitt egy széket a kötelek kötelek közé, hogy megtámadja vele Hernandez-t. Ekkor megjelent az arénában Sabin, és megakadályozta ebben Moose-t.


Joe Doering vs. Willie Mack vs. Fallah Bahh vs. Doc Gallows


A Slammiversary PPV-n a Violent By Desing Rich Swann és Willie Mack, TJP és Fallah Bahh, valamint a Good Brothers formáció ellen teszi majd kockára a csapatbajnoki címeket. A csapatok egy-egy tagjai külön külön is megküzdöttek egymással a múlt heti adásban, és ez a ma esti főmérkőzésen tovább folytatódott, amikor Willie Mack, Fallah Bahh, Doc Gallows és Joe Doering lépett a ringbe.  A négy birkózó hamar a szorítón kívül találta magát, ahol Joe Doering nekilökte a ring oszlopának, majd leütötte Doc Gallows-t. Ezt követően az aktuális csapatbajnok visszament a kötelek közé, ahol egy Clothesline után két vállra fektette Fallah Bahh-t, és megnyerte a küzdelmet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.