Header Ads

IMPACT! 2021. július 1. - Ellenségem ellensége a barátom - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban kötelek közé lépett Satoshi Kojima, Rachael Ellering kért egy visszavágót Tenille Dashwood-tól, TJP és Fallah Bahh kihívták Rich Swann és Willie Mack párosát, Chris Bey szembenézett Petey Williams-szel, megvívta második mérkőzését a szervezetnél Steve Maclin, valamint Kenny Omega és a Good Brothers-es srácok megküzdöttek Sami Callihan, Moose és Chris Sabin hármasával.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Satoshi Kojima ringhez való érkezésével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. Kojima-nak Eddie Edwards ellen lett volna mérkőzése, de a korábbi világbajnok helyett W. Morrissey jelent meg  a képernyőn, aki elmondta, hogy megtámadta Eddie-t a parkolóban. Morrissey hozzátette, hogy  Kojima most már teljesen egyedül van, mint mindenki más ezen a világon. Ekkor felcsendült Brian Myers bevonulózenéje, aki Sam Beale-el megérkezett az arénába. Myers azt mondta Kojima-nak, hogy hagyja el a ringet, mert dolga van Jake Something-gal. Kojima-nak ez nem tetszett, és megtámadta Myers-t.  Myers és Beale ellen a japán birkózó egyedül kevésnek bizonyult, de Jake Something a segítségére sietett, így az adás rögtön egy csapatmérkőzéssel indult, amit Jake-ék meg is nyertek, miután Kojima a Lariat mozdulata után kikopogtatta Beale-t.

Rosemary és Havok megkeresték Scott D’Amore-t, mivel szeretnének egy Knockouts Tag Team címmérkőzést a Fire ’N Flava ellen, de D’Amore egyelőre nem bólintott rá erre.

Tenille Dashwood vs. Rachael Ellering

Tenille Dashwood két hete legyőzte Rachael Ellering-et, de a korábbi női csapatbajnok szeretett volna egy visszavágót. Tenille-t Kaleb, Rachael-t pedig Jazz kísérte el az arénába. Kaleb a mérkőzés egy pontján megpróbált közbeavatkozni a küzdelembe, de Rachael ezzel nem foglalkozva két vállra fektette Tenille-t, és megnyerte a visszavágót. A meccs után Dashwood hátulról megtámadta Ellering-et. Jazz ezt nem nézte tétlenül, és felment a ringbe, hogy segítsen Rachael-nek. Rachael és Jazz alulmaradtak volna Tenille-ék ellen, de végszóra megérkezett Jordynne Grace, aki távozásra kényszerítette Tenille-t és Kaleb-et. A szegmens végén Rachael és Jordynne átölelték egymást.

Ace Austin és Rohit Raju elmondták Chris Bey-nek, hogy nincs rá szükségük a Madman Fulton-nal és Shera-val kötött szövetségükben.

TJP & Fallah Bahh vs. Rich Swann & Willie Mack

Az este második csapatmérkőzése a vártnál hamarabb véget ért. Rich Swann kiugrott a ring mellett álló csapattársára, valamint TJP és Fallah Bahh párosára, majd ekkor megjelentek az arénában a VBD tagjai, akik megtámadták a küzdelem résztvevőit. 

A Fire ’N Flava dühös volt amiatt, hogy Rosemary és Havok címmérkőzést szeretnének ellenük. Scott D’Amore elmondta nekik, hogy Rosemary és Havok esélyt kapnak arra, hogy ezt a lehetőséget jövő héten megszerezhessék.

Tommy Dreamer beszélt Sami Callihan-nel, Moose-szal és Chris Sabin-nel, hogy az este folyamán tegyék félre a nézeteltérésüket, hogy legyőzhessék Kenny Omega és a Good Brothers hármasát.

Chris Bey vs. Petey Williams

Petey Williams többször is megpróbálta bevinni a Canadian Destroyer mozdulatát Chris Bey-nek, de a korábbi X-Division bajnok ezt mindig megakadályozta, majd az Art of Finesse finisher-ével pontot tett a küzdelem végére. A meccs után hatalmas verekedés tört ki az X-Division részleg két csoportja között. Ace Austin, Madman Fulton, Rohit Raju és Shera megjelentek az arénában, és megtámadták Josh Alexander, Trey Miguel és Petey Williams hármasát, amit egy ideig Chris Bey tétlenül nézett, majd úgy döntött, hogy csatlakozik Trey-ékhez.

Susan és Kimber Lee beszéltek arról, hogy mostanában nem mennek jól a dolgaik. Kimber Lee szerint továbbra is maradhatnak csapattársak, és célba vehetik a Knockouts Tag Team címeket. Ha ez nem sikerülne nekik, akkor Kimber Lee szerint van egy B tervük, ami nem más, mint Su Yung. Susan értetlenül állt a kijelentés előtt.

Jake Something kihívta Brian Myers-t egy egyéni mérkőzésre aminek szeretné, ha tétje is lenne. Ha Myers nyer, Jake elismeri, hogy Myers a "legprofibb birkózó". Ha Jake nyer, Myersnek el kell ismernie  őt profiként.

Steve Maclin vs. Manny Smith

Steve Maclin második IMPACT Wrestling-es mérkőzésével folytatódott az adás.  Maclin előbb egy Olympic Slam-et osztott ki az ellenfelének, amit pár könyökös követett a ring sarkánál, majd a befejező Sit Downslam, ami után Manny Smith már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Brian Myers elfogadta Jake Something kihívását.

IMPACT World Champion Kenny Omega & The Good Brothers w/ Don Callis vs. Sami Callihan, Moose & Chris Sabin w/ Tommy Dreamer

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Tommy Dreamer és Don Callis csapata küzdött meg egymással. Sami Callihan, Moose és Chris Sabin között az első perctől kezdve érezhető volt a feszültség, majd ez tovább tetőzött, amikor Moose úgy döntött, hogy elhagyja az arénát, miután Sabin-t, a saját csapattársát behajította a szorítóba. Tommy Dreamer kérdőre vonta Moose-t, amit észre vett Don Callis, és nekilökte Dreamer-t Moose-nak. Moose ekkor megtámadta Dreamer-t, amiért Chris Sabin kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Moose-ra. Sabin ezt követően visszament a szorítóba, de ott a Good Brothers tagjai elkapták, és bevitték neki a Magic Killer mozdulatukat. Ezzel Kenny Omega és a Good Brothers-es srácok jöttek ki győztesen ebből az összecsapásból.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.