Header Ads

Daniel Bryan és CM Punk aláírt az AEW-hoz?

Nagy a mozgolódás az All Elite Wrestling körül, ugyanis ha minden igaz akkor a szervezet megszerezte a pankráció piac két legnagyobb szabadúszóját.

CM Punk 2014-ben lépett utoljára ringbe méghozzá a WWE-ben. Korábban írtunk arról, hogy a Fightful Select információi szerint a visszatérésre készül. Később megjelentek azok a hírek, miszerint az AEW-val tárgyal, mostanra pedig a RingsideNews tényként közölte, hogy a két fél megegyezett egymással. 

Időközben a Living Colour együttes bekövette az All Elite Wrestling közösségi oldalait. CM Punk a banda Cult of Personality című számára vonult be a WWE arénáiba. Ez arra adhat utalást, hogy Tony Khan a szervezet tulajdonosa kész volt kifizetni a zene jogdíjait azért, hogy Punk erre vonuljon be. A debütálást az szeptember 5-i All Out pay-per-viewra teszik, ami Punk szülővárosában Chicagoban lesz.


Daniel Bryan is leszerződött

A másik nagy név Daniel Bryan, aki nem hosszabbította meg a szerződését a WWE-vel. BodySlam.net szerint Bryan aláírt az All Elite Wrestlinghez.  A WWE emiatt kérvényezte a 2K-nél, hogy Bryant ne tegyék bele a WWE 2K22 videójátékba. A Wrestling Observer szerint azért is választotta az AEW-t, mert így szerepelhet majd a New Japan Pro-Wrestlingben is, ráadásul jóval kevesebb dátumot kell teljesítenie, mint a WWE-ben. Bryan Danielson New Yorkban debütálhat szeptemberben.

Az AEW erős szeptember elé néz, hiszen az All Out az egyik legnagyobb gálája, ráadásul szeptember 22-én a Dynamite egy több, mint 20 ezres stadionban lesz megtartva New York Cityben. A promóció már közel 17 ezer jegyet adott el a Grand Slam névre hallgató eseményre. A Bryanről és a Punkról szóló pletykák erősítették a jegyek eladását. A WCW megszűnése óta ez lesz a legnagyobb közönség, amit WWE kívüli pankrációs heti adáson mértek.

Azt azért fontos kiemelni, hogy hivatalos bejelentés nem érkezett még egyik név kapcsán sem!


1 megjegyzés:

  1. Én örülnék, ha igaz lenne! Mondjuk nézegettem csomó külföldi oldalt és ezek alapján Bryan szerződtetése legalább 90% biztosnak tűnik, Punk-é mondjuk 50/50 lenne, de több jel is utal arra, hogy most valóban visszatérhet, pl. csak a következő időszakban 4 adásuk is Chicago-ban lesz (aug. 20-i Rampage, szept. 1-jei Dynamite, szept. 3-i Rampage és persze az All Out szept. 5-én). Egyébként ha okosak/jól megszervezik, még akár Kenny kihívója is lehetne az övért az All Out-ra és akkor mondjuk a meccs végén/után akár nyer, akár veszít jöhet Danielson is :D Az biztos, hogy az AEW új magasságokba emelkedhet velük!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.