Header Ads

CM Punk a visszatérés küszöbén?

CM Punk neve rendre előkerül, amikor a visszatérésekről van szó, de eddig soha nem történt előrelépés az ügyben.

CM Punk a WWE-ben - (Fotó: WWE)

A Fightful Select információi szerint CM Punk tárgyalásokat folytat a ringbéli visszatéréséről. A jelentés szerint az AEW-val folynak az egyeztetések, de arról nem tud a forrás, hogy volt e szerződés aláírás vagy sem, így a lehetséges debütálási idők és a kreatív ötletek sem ismertek.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy Punk tárgyal egy szervezettel. A WWE-ben egyébként egyes vezetők szintén úgy vélik, hogy a pankrátor az AEW-ban köthet ki. 

Az ötszörös WWE Nehézsúlyú Világbajnoknak 2014 óta nem volt mérkőzése és azóta ketrecharcban is kipróbálta magát. Az All Elite Wrestling már az induláskor is megakarta szerezni, de Punk szerint Tony Khanék akkor nem tettek le elé komoly ajánlatot, pedig nyitott lenne a visszatérésre, ha a szerződés megfelelő. Az AEW All Out szokás szerint Chicagoban, CM Punk szülővárosában lesz, ami megfelelő hely lehetne a debütálásra.

(Forrás: WrestlingNews)

3 megjegyzés:

 1. Daniel Brian már aláfirkantotta az AEW szerződést,többek közt.Látszik,hogy a szerkesztők utálják az AEW-t.Alatsair Black,Andrade is AEW-s lett,ezt sem láttam itt.Ennyire elfogultnak lenni nem vall szakemberekre,aminek tartják magukat a szerkesztők.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem elfogultság, inkább a szabad idejük véges és azt nem az AEW-re fordítják.
   Engem érdekelnenek AEW hírek, összefoglalók.
   Szerintem ha írsz és beküldöd őket, publikálni fogják!

   Törlés
  2. Én jó ideje az AEW-t nézem, szóval utálat nincs, sőt... Ezek amiket írsz a Facebook oldalon voltak fent bejegyzésben, ugyanis nekem cikkekre már alig van időm, más szerkesztőnk meg nincs aki az All Eliteről és a WWE-ről írna. Így marad többnyire az Fb bejegyzés.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.