Header Ads

IMPACT! 2021. május 27. - Ellenségem ellensége - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban Petey Williams és Josh Alexander kihívták TJP és Fallah Bahh párosát, láthattunk egy tíz emberes csapatmérkőzést a Knockouts részlegtől, a Violent By Design tagjai beszéltek a terveikről miután megszerezték a csapatbajnoki címeket, a Decay formáció megmérkőzött Johnny Swinger és Hernandez párosával, valamint Sami Callihan és Moose megküzdöttek a Good Brothers-szel.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Sami Callihan ringhez való érkezésével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. Sami megszólította a szervezet világbajnokát Kenny Omega-t, Don Callis-t és a Good Brothers tagjait. Callihan azt állította, hogy Omega fél tőle, és azért támadtatta meg az Under Siege adásban, hogy ne tudja megszerezni a kötelező kihívó jogot ellene. Callihan a beszéde végén behívta az arénába Omega-t, de a bajnok helyett Moose jelent meg. Moose figyelmeztette Callihan-t, hogy ne üsse bele az orrát a dolgába, annak ellenére, hogy Sami múlt héten Moose mellé állt, amikor Omega-ék meg akarták támadni. A beszélgetést a Good Brothers tagjai zavarták meg, akik megdicsérték Moose ringbéli teljesítményét. Moose ezt nem hallgatta sokáig, inkább megtámadta a korábbi csapatbajnokokat, amibe becsatlakozott Sami is.

Don Callis kiírt egy mérkőzést a Good Brothers tagjainak Moose és Sami Callihan ellen. Scott D’Amore ezt követően közölte Don Callis-szal, hogy erről előtte konzultálhatott volna vele.

TJP & Fallah Bahh vs. Josh Alexander & Petey Williams 

Miután TJP múlt héten kifizette Fallah Bahh tartozását a Swinger Palace-ban, a duó újra összeállhatott egymással. TJP-ék az aktuális X-Division bajnok Josh Alexander és Petey Willliams párosa ellen léptek a kötelek közé. Bahh előbb egy Crossbody-val eltávolította a ringből Petey-t, majd egy Samoan Drop-pal a földre küldte Alexander-t, akire ekkor ráugrott egy Mamba Splash-el TJP, és kikopogtatta a bajnokot.
 

Gia Miller interjút készített W. Morrissey-vel, aki elmondta, hogy az emberek barátságosak voltak a szemében, de a háta mögött nem haboztak elárulni. Morrissey visszaemlékezett arra az időre, amikor rohamot kapott a ringben, majd ezt követően nem hallott azokról, akik a barátainak mondták magukat. Gia kitért az Under Siege-en történtekre, ahol Rich Swann visszatért, és megállította Morrissey-t, amikor ő megtámadta Willie Mack-et. Morrissey szerint Rich nem azért sietett Willie segítségére, mert barátok, hanem azért, hogy növelje a saját egóját. Ekkor a semmiből megjelent Swann, és megtámadta Morrissey-t. A két birkózót a biztonságiaknak kellett megállítaniuk. 

Taylor Wilde nem volt jelen a 10 fős női csapatmérkőzés előtti beszélgetésen, így Rachael Ellering megkérte Jordynne Grace-t, hogy csatlakozzon a csapatához. Jordynne nem örült annak, hogy csak helyettesként lehet jelen a meccsen, de végül elfogadta az ajánlatot.

Fire ‘N Flava, Deonna Purrazzo, Kimber Lee & Susan vs. Rosemary, Havok, Tenille Dashwood , Rachael Ellering & Jordynne Grace

Havok és Kimber Lee kezdték a tízemberes női csapatmérkőzést, majd jött Susan és Kiera Hogan, akik szintén megpróbálták felvenni a versenyt a korábbi női bajnokkal. Havok-ot ezt követően Jordynne Grace, majd Rosemary váltotta a szorítóban. Rosemary nem sokkal később szembe találta magát  Deonna Purrazzo-val, akinek bevitte a befejező Double Underhook Slam mozdulatát, ami után az aktuális Knockouts bajnok már nem tudta folytatni a küzdelmet.
 

TJP újabb címmérkőzés kért Josh Alexander-től, miután legyőzte őt az este folyamán. A beszélgetést megzavarta Scott D’Amore, és közölte velük, hogy a két birkózó a következő BTI adásban meg fog küzdeni egymással az első 60 perces Ironman meccsen amit az X-Division bajnoki címért rendeznek.

Rohit Raju beszélt a Jake Something-gal közös 15 éves barátságáról, és arról, hogy miért támadta meg Jake-et. Rohit szerint Scott D’Amore Jake-nek kedvez, miközben őt szemétként kezeli. A felek a következő adásban megküzdenek majd egy Tables mérkőzésen.

Eric Young, Joe Doering, Rhino és Deaner érkeztek a ringbe. A VBD tagjai egy hete megszerezték a csapatbajnoki címeket, miután beváltották Rhino Called Your Shot trófeáját. Young mikrofont ragadott, és elmondta, hogy kivárták a megfelelő időt, amikor a  FinJuice tagjai a leggyengébbek voltak, valamint azt is, hogy a FinJuice visszatérni készüljön Japánba, így nem tudnak majd élni a visszavágó jogukkal. Young biztos benne, hogy hamarosan az összes profi birkózó hozzájuk fog tartozni. Ekkor elsötétült az aréna, és megjelent a NJPW legendás birkózója, Satoshi Kojima. Kojima belépett a ringbe, szembe nézett Joe Doering-gal, és kihívta őt egy mérkőzésre, amire az Againts All Odds adásban kerül majd sor.

Dr. Ross tájékoztatta Gia Miller-t, hogy miután Brian Myers múlt héten megtámadta Matt Cardona-t, Cardona 12 hétig nem léphet a kötelek közé, mert eltört az arccsontja. Brian Myers félbeszakította az orvost, de ekkor megjelent Sam Beale. Myers szerint le kellene vágnia Beale borzalmas tetoválásait a testéről, de ehelyett megtanítja neki, hogyan legyen profi.

Joe Doering elfogadta Satoshi Kojima kihívását. Néhány pillanattal később a VBD és a Decay tagjai konfliktusba keveredtek egymással.

Decay (Crazzy Steve & Black Taurus) vs. Johnny Swinger & Hernandez 

A Decay formáció, valamint Johnny Swinger és Hernandez párosának összecsapásával folytatódott az adás. Steve a meccs elején nem engedte, hogy Swinger cserélni tudjon a csapattárásával, inkább megtámadta a ring sarkánál Hernandez-t. Ezt követően Taurus kiugrott a ring mellett álló Hernandez-re, így az egyedül maradt Swinger-t Steve könnyedén tusba tudta fogni miután a földre küldte egy DDT-vel.
 

Moose & Sami Callihan vs. The Good Brothers 

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Sami Callihan és Moose párosa nézett szembe a Good Brothers-szel. Sami és Moose abszolút nem tudtak összedolgozni egymással, ami végül odáig fajult, hogy Moose lerúgta a saját csapattársát, amikor ő épp egy Piledriver-t próbált bevinni Karl Anderson-nak. Sami visszaadta a rúgást Moose-nak, nem törődve Anderson-nal, aki egy Spinebuster-rel meglepte a korábbi világbajnokot. Ezt követően a Good Brothers tagjai bevitték a Magic Killer mozdulatukat Callihan-nek, és megnyerték a küzdelmet. Moose a meccs után visszament a kötelek közé, és kiosztott egy hatalmas Spear-t Sami-nek.
 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.