Header Ads

IMPACT! 2021. Június 17. - Fordult a kocka - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban TJP megmérkőzött Black Taurus-szal, Josh Alexander szembenézett Madman Fulton-nal, debütált a szervezetnél Steve Maclin, Tenille Dashwood megküzdött Rachael Ellering-gel, Kojima kihívta Rhino-t, valamint megtudhattuk mi lett Sami Callihan-nel azok után, hogy Don Callis kirúgta.

A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Gia Miller Scott D’Amore irodája előtt várta a vezetőt, hogy friss információkat szerezzen Sami Callihan jövőjéről, miután Don Callis kirúgta őt az Against All Odds adásban. Moose szintén kérdőre vonta D’Amore-t, és visszavágót követelt Kenny Omega ellen. D’Amore elmondta, hogy az Anthem egy igazgatósági tagot küld le ennek a helyzetnek a kezelésére, és most nincs ideje Moose-ra, majd becsapta az irodája ajtaját.

TJP vs. Black Taurus

TJP és Black Taurus vívta az adás első mérkőzését. Taurus többször is tusba tudta fogni a korábbi X-Division bajnokot, de TJP egy ponton felülkerekedett az ellenfelén, és egy DDT-vel a földre küldte a Decay frontemberét. Taurus ekkor a ringen kívülre került, de TJP kiugrott rá a kötelek közül, majd visszalökte a szorítóba, ahol ráugrott egy Mamba Splash-el, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Moose megérkezett az arénába, és megtámadta TJP-t, majd mikrofont ragadott, és felszólította D’Amore-t, hogy tegye rendbe a dolgokat, az Against All Odds-on történtek után. A biztonságiak megpróbálták lenyugtatni Moose-t, de pillanatokkal később Chris Sabin megjelent, és nekiesett Moose-nak. Sabin bosszút akart állni Moose-on, aki inkább úgy döntött, hogy elhagyja az arénát.

Ace Austin szövetséget kötött Rohit Raju-val a Slammiversary PPV-n megrendezésre kerülő Ultimate X mérkőzésre.

Gia Miller utolérte a visszatérő Chris Sabin-t a kulisszák mögött. Sabin kihívta Moose-t egy mérkőzésre, amire a Slammiversary PPV-n kerül majd sor.

Madman Fulton vs. Josh Alexander

Madman Fulton közbeszólt az Against All Odds adás X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogáért rendezett mérkőzésébe, így a meccs DQ-val ért véget. Fulton most kihívta egy tét nélküli küzdelemre Josh Alexander-t, akit le is rohant rögtön a meccs elején. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, majd mikor visszamentek a szorítóba, Alexander bevitt egy Divine Intervention-t Fulton-nak, aki már nem tudott kijönni a tusból, a bíró három kopogásáig, hiába próbált beleavatkozni Ace Austin.
A meccs után Austin megtámadta Alexander-t, majd megjelent az arénában Petey Williams, Rohit Raju, Trey Miguel és Shera, akik becsatlakoztak az összetűzésbe. Shera pillanatok alatt rendet tett a ringben, ami után új szövetség jött létre Ace Austin, Madman Fulton, Rohit Raju és Shera között.

Deonna Purrazzo kiosztotta Kimber Lee-t és Susan-t, amiért nem sikerült megszerezniük a Knockouts Tag Team bajnoki címeket. Susan azt mondta Deonna-nak, hogy nélkülük Purrazzo nem lenne Knockouts bajnok. Deonna ekkor kijelentette, hogy mindkettőjükkel befejezte a kapcsolatát.

W. Morrissey elmondta Gia Miller-nek, hogy az IMPACT Wrestling-nél mindenki téveszmés, aki azt  gondolja, hogy vannak barátai a birkózóiparban, utalva Rich Swann és Willie Mack kapcsolatára, mert szerinte egyszer a barátaik fogják hátba szúrni őket.

Steve Maclin vs. Jason Page

Azt már hetek óta tudni lehetett, hogy Steve Maclin meg fog érkezni az IMPACT Wrestling-hez, most viszont a debütálására is sor került. Steve első ellenfele Jason Page volt, akit Maclin rögtön egy Clothesline-nal a padlóra is küldött. Steve tovább folytatta amit elkezdett, és esélyt sem adva ellenfelének, megnyerte a bemutatkozó mérkőzését, miután bevitt egy módosított Sit-Down Slam-et Page-nek.

Jordynne Grace csalódott volt, hogy alulmaradt az Against All Odds adásban Tenille Dashwood ellen.

Don Callis elmondta Gia Miller-nek, hogy az Against All Odds-on megtette azt, amihez Scott D’Amore-nak nem volt bátorsága, és kirúgta Sami Callihan-t.

Tenille Dashwood vs. Rachael Ellering

Tenille Dashwood az Against All Odds adásban legyőzte Jordynne Grace-t, most pedig kihívta egy mérkőzésre Rachael Ellering-et. A küzdelem előtt Tenille Dashwood akart adni egy pólót Rachael-nek de ő ezt tiszteletteljesen elutasította. Kaleb már a meccs elején közbeszólt a mérkőzésbe, amikor a ring sarkánál megfogta Ellering lábát. Ezzel Tenille előnyhöz jutott, majd amikor Kaleb még egyszer megzavarta Ellering-et, két vállra fektette az ellenfelét, és megnyerte a meccset.

Black Taurus és Crazzy Steve közölték TJP és Fallah Bahh párosával, hogy befejezetlen ügyeik vannak egymással.

Rosemary és Havok összeszólalkoztak a Knockouts Tag Team bajnokok Fire ’N Flava tagjaival, aminek következtében Kiera Hogan egy szemetesbe került, ahol egy „Mickie” feliratú szemeteszsákot talált.

Rhino vs. Satoshi Kojima – Ha Kojima győz, ő és Eddie Edwards kihívhatják a VBD-t egy csapatbajnoki címmérkőzésre

Kojima már a meccs korai szakaszában átvette az irányítást, és arra kényszerítette Rhino-t, hogy vonuljon a ringen kívülre, hogy konzultáljon Eric Young-gal. Bármit is mondott Rhino-nak Young, az működött, mivel Rhino megfordította a küzdelmet. Nem sokkal később Kojima összeszedte magát, és a Lariat finisherével pontot tett a meccs végére. Ezzel Kojima és Eddie kihívhatják a VBD-t egy csapatbajnoki címmérkőzésre.

Josh Mathews és D'lo Brown épp beszélték volna meg a jövő heti adás mérkőzéseit, amikor is meghallották, a dühös Sami Callihan-t az arénában. Scott D'Amore leállította a biztonságiakat, és megpróbálta megnyugtatni a korábbi világbajnokot. D’Amore megkérte Callihan-t, hogy bízzon benne, mert megpróbálja helyrehozni a dolgokat. Callihan ekkor úgy döntött, hogy a maga módján kezeli a helyzetet, és elhagyta az arénát. Sami-t Don Callis váltotta, aki közölte D’Amore-val, hogy jót tett vele, amikor kirúgta Callihan-t. D’Amore azzal vádolta Callis-t, hogy Kenny Omega érdekében rúgta ki Callihan-t. A beszélgetést Tommy Dreamer zavarta meg, akiről kiderült, hogy ő az Anthem megbízott  képviselője. Dreamer először bejelentette, hogy Sami Callihan újra a rostert erősíti, majd közölte a vezetőség másik döntését, miszerint Don Callis többé nem az IMPACT Wrestling ügyvezető alelnöke, mivel a személyes céljait és a barátságait előtérbe helyezte a szervezettel szemben. Miután Callis kiviharzott az arénából, a színfalak mögött Sami várta, és közölte vele, hogy most már semmi nem állhat az útjába, hogy legyőzze Kenny Omega-t, és elhódítsa a tőle a világbajnoki címet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.