Header Ads

IMPACT! 2021. Június 12. - Againts All Odds - Összefoglaló

A múlt szombat esti Againts All Odds adásban a számos bajnoki címmérkőzés mellett Kenny Omega kockára tette a világbajnoki övét Moose ellen az AEW otthonában, a Daily's Place-ben.


 A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető Jó szórakozást hozzá!
 

The Good Brothers vs. Sami Callihan & Tommy Dreamer – Street Fight 

Sami Callihan és Tommy Dreamer, valamint a Good Brothers Street Fight összecsapásával kezdődött az Against All Odds adás. A gong után nem sokkal előkerültek a különböző fegyverek, amiket szabadon használhattak a felek egymás ellen. A korábbi csapatbajnokok eltávolították a ringből Sami-t, majd az egyedül maradt Dreamer-t belehajították egy felállított asztalba a Magic Killer mozdulatukkal. Sami még időben megakadályozta, hogy Anderson kikopogtassa a csapattársát. Callihan végül a baseballütőjével leütötte a Good Brothers-es srácokat, és tusba fogta Anderson-t, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Joe Doering vs. Satoshi Kojima 

Joe Doering a VBD-s csapattársai, Satoshi Kojima pedig Eddie Edwards kíséretében érkezett az arénába. Kojima kezdte lendületesebben a mérkőzést, amit Rhino észre is vett, és meg akarta támadni a ring mellett a japán birkózót. Kojimba ekkor nekilökte Rhino-t a ring oszlopának, majd visszatérve a szorítóba kiosztott egy DDT-t az ellenfelének. Doering kijött a tusból, és fordítani tudott, miután bevitt egy Thunderous Spinning Powerbomb-ot Kojima-nak.

Ace Austin vs. Chris Bey vs. Rohit Raju vs. Petey Williams vs. Trey Miguel – X-Division #1 Contenders Match 

Az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogáért rendezett öt fős mérkőzéssel folytatódott az adást. A lendületes küzdelem első meghatározó pontja Petey Williams Super Canadian Destroyer-e volt Ace Austin ellen. Trey megszakította a tust, majd amikor rá akart ugrani a földön fekvő Austin-ra, megjelent Madman Fulton. Fulton lelökte a ring sarkából Trey-t, a bíró pedig David Penzer-rel közösen arra jutott, hogy véget kell vetni a mérkőzésnek. Fulton-t ezért megpróbálták megtámadni a többiek, de négyen sem tudták megállítani.

W. Morrissey vs. Rich Swann 

Rich Swann megpróbált lendülettel felülkerekedni Morrissey-en. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, ahol Swann a padlóra küldte Morrissey-t, majd ráugrott a ring széléről egy 450 Splash-el. Miután visszamentek a szorítóba Swann a kötelek között előbb egy 450 Splash-el majd egy Phoenix Splash-el ugrott rá az ellenfelére. Morrissey a bíró első kopogása után elkapta a korábbi világbajnokot, és kiosztott neki egy hatalmas F5-öt, amit még egymás után három Powerbomb követett, amivel meg is nyerte a mérkőzést.


A szünetben Deonna Purrazzo elmondta Kimber Lee-nek és Susan-nak a bajnoki mérkőzéseik előtt, hogy szeretné ha bebizonyítanák neki, hogy mellette állnak.
 

Tenille Dashwood vs. Jordynne Grace 

Tenille Dashwood mellett ott volt a ring mellett Kaleb, aki már a meccs korai szakaszában beleavatkozott a küzdelembe, és megtámadta Jordynne-t a rámpán, amikor a bíró nem figyelt oda. A szorítóba visszatérve a kötelek közé Tenille továbbra sem engedte át az irányítást Jordynne-nak, és végül két vállra is fektette a korábbi női bajnokot. A meccs után Jordynne dühében visszament a ringbe, és kiosztott Kaleb-nek egy Grace Driver-t.

Jake Something megzavarta Sam Beale-t és Brian Myers-t. Myers továbbra is szeretne profi birkózót faragni Beale-ből, de Jake azt tanácsolta neki, hogy inkább ne hallgasson Brian-re.

Fire ‘N Flava (c) vs. Susan & Kimber Lee – Knockouts Tag Team Championships Match

Az este első bajnoki címmérkőzését Kimber Lee rögtön azzal kezdte, hogy sérülést szimulálva elterelte a bíró figyelmét, így Susan megtámadhatta Tasha-t. A csere után Susan a földre vitte Kiera-t, akire Kimber Lee ráugrott a ring sarkából egy Swanton Bomb-bal. Tasha-ék ezután elkapták Susan-t, és pontot tettek a meccs végére egy Neckbreaker majd egy Frog Splash ugrás után.

Violent By Design (c) vs. Decay – IMPACT World Tag Team Championships Match

Mivel Joe Doering már egyszer kötelek közé lépett az este folyamán, Deaner kapta meg a lehetőséget, hogy Rhino csapattársaként kiálljon a Decay formáció ellen. Deaner-nek a meccs elején Taurus feladta a leckét, utána pedig Crazzy Steve próbálta feladásra kényszeríteni, de Eric Young szavai segítettek neki, és el tudta érni lábbal a ring kötelet. A Decay tagjai továbbra sem szálltak le Deaner-ről, így Young úgy döntött, hogy eltereli a bíró figyelmét. Ezt kihasználta Deaner, és egy DDT után kikopogtatta Steve-et.

A csapatbajnoki címmérkőzés után egy újabb rövid promo videót nézhettünk meg Steve Maclin-ről, aki hamarosan megérkezik az IMPACT Wrestling-hez.

Deonna Purrazzo (c) vs. Rosemary – Knockouts Championship Match

Rosemary a meccs elején lerohanta Deonna-t, majd a két lány nem sokkal később már a ringen kívül találta magát, ahol a kihívó egy Suplex-el a rámpára hajította a bajnokot. Deonna miután felállt, nekilökte Rosemary-t a ring oszlopának, majd Fujiwara Armbar fogásba fogta a karját. Rosemary kijött a fogásból, majd Deonna levette az ellenfele térdvédőjét, de ezt a bíró nem engedte, hogy használja ellene. Deonna ekkor bevitte a Cosa Nostra mozdulatát Rosemary-nek, és megnyerte a mérkőzést.

Kenny Omega (c) vs. Moose – IMPACT World Championship Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ami az AEW otthonában, a Jacksonville-i Daily’s Place-ben került megrendezésre. A világbajnoki címmérkőzést Tony Schiavone, Don Callis és Scott D’Amore kommentálták, a meccset pedig Brian Hebner vezette. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, ahol Omega elugrott Moose elől, így a kihívó átesett a kordonon a székek közé. Omega innentől elkezdte támadni Moose sérült vállát. Az AEW orvosa ekkor megpróbálta megvizsgálni Moose-t, de ő ezt nem engedte neki. Nem sokkal később Moose a ring sarkából indított Spanish Fly-al a földre küldte a világbajnokot, majd amikor be akarta neki adni a Lights Out Spear mozdulatát, Omega maga elé rántotta a bírót. A Young Bucks-os srácok ezt látva megjelentek az arénában, és megtámadták Moose-t. Az AEW aktuális csapatbajnokai segítettek Omega vállára tenni Moose-t, aki így már könnyedén be tudta vinni a kihívójának a One Winged Angel finisher-ét.  

 
Ezzel Kenny Omega megnyerte a mérkőzést, és megőrizte a világbajnoki címét, de sokáig nem örülhetett a sikerének, ugyanis elsötétült az aréna, és megjelent Sami Callihan. Sami a baseballütőjével nekiesett a Young Bucks-os srácoknak és Omega-nak, de ekkor Don Callis mikrofont ragadott, és figyelmeztette Callihan-t, hogy hagyja békén a családját. Sami-t nem hatották meg Callis szavai, helyette felvitt egy széket a ringbe. Ezt Callis már nem hagyhatta annyiban, és közölte Sami-vel, hogy ki van rúgva.
 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.