Header Ads

IMPACT! 2021. Június 12. - Against All Odds - Előzetes

A ma esti Against All Odds adásban a számos bajnoki címmérkőzés mellett Kenny Omega kockára teszi a világbajnoki övét Moose ellen az AEW otthonában, a Daily's Place-ben.

W. Morrissey a debütálása után viszályba kezdett Willie Mack-kel, amibe idő közben becsatlakozott Rich Swann is, miután elvesztette a világbajnoki címét Kenny Omega ellen. Morrissey az eheti adásban legyőzte Mack-et, ma este pedig ugyan erre készül Swann ellen.

A NJPW legendás birkózója, Satoshi Kojima és Joe Doering még Japánból ismerik egymást. Kojima a bemutatkozó mérkőzését megnyerte Deaner ellen, de a fő célja, hogy legyőzze régi riválisát, Joe Doering-ot.

Tenille Dashwood továbbra sem találta meg az ideális partnert maga mellé, akivel célba vehetné a női csapatbajnoki öveket. Tenille így Kaleb-t választotta a mai Jordynne Grace és Rachael Ellering elleni csapatmérkőzésére.

Josh Alexander múlt héten egy több mint egy órás Ironman mérkőzésen védte meg az X-Division bajnoki övét TJP ellen. A meccs után többen is szerettek volna egy címmérkőzést Alexander ellen, többek között, Petey Williams, Trey Miguel, Ace Austin, Chris Bey és Rohit Raju. Az öt birkózó most megküzdhet egymással a kötelező kihívójogért.

Don Callis nagyon nem szeretné, hogy Sami Callihan Kenny Omega közelébe kerüljön, ezért megkérte a Good Brothers-es srácokat, hogy tegyék parkolópályára a korábbi világbajnokot. A Street Fight mérkőzésen Sami csapattársa Tommy Dreamer lesz.

Rosemary az eheti IMPACT! adásban legyőzte Havok-ot, így Deonna Purrazzo-nak csak Rosemary lesz az ellenfele a Knockouts Championship címmérkőzésen.

Az este folyamán a Knockouts Tag Team Championship címek is kockára kerülnek, Kiera Hogan-t és Tasha Steelz-t Kimber Lee és Susan próbálja majd megfosztani a bajnoki övektől.

Mivel Joe Doering Satoshi Kojima ellen lép a szorítóba az adáson, így Eric Young megbízta Deaner-t, hogy ő legyen a csapattársa Rhino-nak, a Decay elleni csapatbajnoki címmérkőzésen.

Az este főmérkőzését Kenny Omega és Moose fogják vívni az IMPACT világbajnoki címért. Tony Khan a csütörtöki adásban a vezetői megbeszélésen bejelentette, hogy az Against All Odds világbajnoki címmérkőzést az AEW otthonában, a Daily's Place-ben fogják vívni a felek. A meccs győztesének a jövő hónapi Slammiversary PPV-n Sami Callihan ellen kell majd kiállnia.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.