Header Ads

IMPACT! 2021. Június 10. - Vezetői megbeszélés - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Scott D'Amore, Don Callis és Tony Khan egyeztettek a szombati világbajnoki címmérkőzésről, Havok megpróbálta legyőzni Rosemary-t, hogy ő is bekerüljön az Against All Odds adásban megrendezésre kerülő Knockouts Championship címmérkőzésbe, Kimber Lee kihívta Tasha Steelz-t, Chris Bey és Rohit Raju megmérkőzött Petey Williams és Trey Miguel párosával, Joe Doering kiállt Eddie Edwards ellen, valamint Willie Mack egy No DQ küzdelemre invitálta W. Morrissey-t.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Scott D’Amore ringhez való érkezésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Scott-hoz ezt követően csatlakozott az AEW elnöke, Tony Khan, majd Don Callis is. A vezetők megvitatták a múlt héten történteket, ugyanis Kenny Omega a tervek szerint szombaton az Againts All Odds adásban kockára teszi majd az IMPACT világbajnoki címet Moose ellen, de miután a Good Brothers-es srácok megtámadták Sami Callihan-t, kizárással ugyan, de legyőzte a kötelező kihívót. D’Amore azt javasolta, hogy az Againts All Odds főmérkőzése egy Triple Threat meccs legyen, amin rész vegyen Callihan. Callis elmondta Khan-nak, hogy ne akarja Callihan-t bárhol Kenny Omega közelében, mert veszélyes. Khan ekkor bejelentette, hogy az Against All Odds világbajnoki címmérkőzést továbbra is Moose és Kenny Omega fogja vívni, a meccset pedig az AEW otthonában, a Daily's Place-ben fogják vívni a felek. Callis örült a döntésnek, de amikor távozni készült, D’Amore is bejelentést tett. Aki az Againt All Odds-ot elhagyja az IMPACT világbajnoki címével, legyen az Kenny Omega vagy Moose, meg fog küzdeni Sami Callihan ellen, a július 17-ei Slammiversary PPV-n.

A színfalak mögött Callis közölte a Good Brothers tagjaival, hogy egyszer és mindenkorra állítsák félre Callihan-t még a Slammiversary előtt. D’Amore közbeszólt, és tájékoztatta őket arról, hogy a Good Brothers-es srácok egy Street Fight mérkőzés kereten belül ki kell hogy álljanak Callihan, és egy általa választott partner ellen az Againts All Odds adásban.

Brian Myers továbbra is Sam Beale-t tanítja arra, hogy legyen profi birkózó.

Tommy Dreamer felajánlotta, hogy Sami Callihan csapattársa lesz az Against All Odds-os mérkőzésén.

Rosemary vs. Havok  

Az adás első mérkőzését Havok és Rosemary vívták, aminek az volt a tétje, hogy ha Havok legyőzi Rosemary-t, akkor bekerülhet a Knockouts Championship címmérkőzésbe, amire az Againts All Odds adásban kerül sor. Rosemary rögtön kiosztott két Spear-t az ellenfelének, ami után Havok válaszul egy Running Boot-tal válaszolt a ring sarkánál Rosemary-nek. Rosemary ez után egy újabb Spear-t használva Havok ellen megnyerte a mérkőzést, de a győzelmét nem élvezhette sokáig, ugyanis megérkezett az arénába Susan, Kimber Lee és Deonna Purrazzo, akik megtámadták a két korábbi női bajnokot.

Kimber Lee vs. Tasha Steelz

A támadást követően Susan mikrofont ragadott, és bejelentette a következő küzdelmet, amit Kimber Lee és Tasha Steelz fognak vívni.  A mérkőzést Kimber Lee kezdte meggyőzőbben, de amikor elvétette a Swanton Bomb ugrását, akkor az aktuális női csapatbajnok fordítani tudott, és egy Sitdown Slam-mel pontot tett a meccs végére. Ezt Susan és Deonna nem nézték jó szemmel, és megtámadták a Fire 'N Flava tagjait. Ekkor visszajött az arénába Rosemary és Havok, és rendet tettek a ringben.

A szünetben megnézhettünk egy újabb promot Steve Maclin-ről, aki hamarosan megérkezik az IMPACT Wrestling-hez.

Gia Miller épp interjút készített Josh Alexander-rel, amikor Ace Austin megzavarta őket. Ace elmondta, hogy meg fogja nyerni az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogért rendezett mérkőzést szombaton. Alexander nem fog meghátrálni ha ez így lesz, és készen áll a következő kihívója elleni mérkőzésre.

Chris Bey & Rohit Raju vs. Petey Williams & Trey Miguel

Az Againts All Odds adásban Chris Bey, Rohit Raju, Petey Williams, Trey Miguel és Ace Austin megküzdenek egymással az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogárt, előtte azonban még egy csapatmérkőzés keretein belül a szorítóba léptek. Petey és Trey kíválóan össze tudtak dolgozni egymással. Amíg Petey eltávolította a ringből Chris Bey-t, addig Trey egy Hourglass Submission fogással feladásra kényszerítette Rohit-ot. A meccs után Ace Austin és Madman Fulton bementek az arénába, majd őket követte Josh Alexander. A bajnok szembenézett Ace-szel, a többiek pedig nekiestek Fulton-nak, akinek Petey Williams beadott egy hatalmas top rope Canadian Destroyer-t a ring sarkában.

Willie Mack elmondta Rich Swann-nak, hogy bármi is történjen, egyedül akar helyt állni az este folyamán W. Morrissey ellen a No DQ-mérkőzésükön. 

Tenille Dashwood meghívta az All About Me beszélgetős műsorába Rachael Ellering-et. Ellering-et elkísérte Jordynne Grace, akivel Tenille tudatta, hogy nem szívesen látják Kaleb-bel. Ellering kihívta Dashwood-ot egy mérkőzésre, de Grace felajánlotta, hogy ő szeretne szembenézni Tenille-el.

Eric Young elmondta Deaner-nek, hogy bízik benne, és Rhino-val sikeresen meg fogja védeni a csapatbajnoki címeket Crazzy Steve és Black Taurus ellen az Againts All Odds adásban, viszont előtte  Joe Doering-re szeretné fordítania a figyelmét, aki mielőtt megküzdene Satoshi Kojima-val, még a kötelek közé lép Eddie Edwards ellen.

Joe Doering vs. Eddie Edwards

Joe Doering-et elkísérték az arénába a Violent By Design-os csapattársai, akik bele is avatkoztak a küzdelembe, amikor Eddie kiugrott a ring mellett álló ellenfelére egy Dive-val. A korábbi világbajnokot előbb Rhino próbálta kizökkenteni, majd jött Deaner, aki ténylegesen is beszállt a meccsbe, amit a bíró így DQ-val megállított. A VBD tagjai a meccs után megtámadták Eddie-t, akinek Satoshi Kojima sietett a segítségére.

Moose elismerte, hogy a jobb ember győzött, amikor Rich Swann legyőzte őt a Sacrifice adásban. Moose azzal folytatta a mondandóját, hogy Swann-nal ellentétben ő le fogja győzi Omega-t, és ő lesz a szervezet új világbajnoka szombat este.

W. Morrissey vs. Willie Mack – No DQ Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Willie Mack és W. Morrissey csapott össze egymással egy No DQ küzdelemben. A két birkózó acélszékkel és lánccal esett egymásnak, majd Mack megpróbált ráugrani Morrissey-re egy Six Star Frog Splash-el. Morrissey kitért az ugrás elől, és eltalálta Mack-et egy Cheer Shot-tal, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Morrissey még meg akarta támadni Mack-et, de Rich Swann a barátja segítségére sietett. Swann-t és Morrissey-t végül a biztonságiak állították meg.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.