Header Ads

IMPACT! 2021. Június 10. - Előzetes

A ma esti adásban Scott D'Amore, Don Callis és Tony Khan megbeszélik, hogy mi legyen a világbajnoki címmérkőzéssel a múlt héten történtek után, Willie Mack egy No DQ küzdelemre invitálja W. Morrissey-t, Joe Doering kiáll Eddie Edwards ellen, valamint Havok megpróbálja legyőzni Rosemary-t, hogy ő is bekerüljön az Against All Odds adásban megrendezésre kerülő Knockouts Championship címmérkőzésbe.

Múlt héten Sami Callihan és Moose összecsaptak egymással, a küzdelmet pedig Sami nyerte, igaz DQ-val, mivel a Good Brothers-es srácok megtámadták a meccs alatt. Ezt látva Scott D'Amore úgy döntött, hogy megbeszélést fog tartani, mivel így Sami legyőzte Kenny Omega kötelező kihívóját. A megbeszélésen jelen lesz Don Callis, és az AEW tulajdonosa Tony Khan is. Scott előjáróban elmondta, hogy ő egy Triple Threat világbajnoki címmérkőzést fog javasolni az Againts All Odds adásra.

W. Morrissey és Rich Swann egy hete megküzdöttek volna egymással, de Morrissey a meccs előtt megtámadta a korábbi világbajnokot. Swann segítségére Willie Mack sietett, aki ma este egy No DQ mérkőzésre invitálja Morrissey-t.

Joe Doering a hétvégei Againts All Odds adásban meg fog küzdeni Satoshi Kojima-val, előtte azonban még egyszer a kötelek közé lép, ellenfele pedig Eddie Edwards lesz.

Rosemary az Againts All Odds adásban kihívhatja Deonna Purrazzo-t egy Knockouts Championship címmérkőzésre. Havok egy hete megkereste Rosemary-t, hogy szívesen beszállna ebbe a küzdelembe. Rosemary felajánlotta Havok-nak, hogy ha legyőzi őt egyegyéni küzdelemben, akkor becsatlakozhat harmadikként a szombati bajnoki címmérkőzésbe.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.