Header Ads

IMPACT! 2021. Június 03. - Ironman - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban megnézhettük Josh Alexander és TJP 60 perces Ironman összecsapásának utolsó perceit, Rohit Raju megküzdött egy Tables mérkőzésen Jake Something-gal, Jordynne Grace és Rachael Ellering kért egy visszavágót a Fire 'N Flava-tól, debütált a ringben Satoshi Kojima, valamint szembenézett egymással Moose és Sami Callihan.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
A teljes 60 perces Ironman mérkőzés vágatlanul itt visszanézhető.
 
Josh Alexander vs. TJP in a 60-Minute Ironman Match for the X-Division Title
 
Josh Alexander és TJP 60 perces Ironman X-Division címmérkőzésének utolsó nyolc percével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A két birkózó a BTI adásban kezdték a küzdelmüket, ahol Alexander már egyszer tusba tudta fogni TJP-t. A kimerítő összecsapás utolsó másodperceiben a bajnok egy Ankle Lock fogásba fogta TJP-t, de a kihívó nem adta fel, és fordítani tudott, így döntetlennel zárult a mérkőzés. David Penzer ezt követően bejelentette, hogy az összecsapás tovább folytatódik. Ekkor Josh a ring sarkából ráugrott egy Moonsault-tal TJP-re, majd bevitte neki a Divine Intervention befejező mozdulatát, ami után TJP már nem tudott kijönni a tusból. Ezzel Josh Alexander nyerte a több mint egy órás mérkőzést.
 

A színfalak mögött Don Callis elmondta a Good Brothers-es srácoknak, hogy minden a tervek szerint halad, ugyanis sikerült Moose-t és Sami Callihan-t egymás ellen fordítaniuk.

Josh Alexander és TJP gratuláltak egymásnak a fárasztó Ironman mérkőzésük után. Alexander szerint lehet, hogy Kenny Omega birtokolja az IMPACT világbajnoki címet, de ő van jelenleg a hegy csúcsán a szervezetnél. Petey Williams, Chris Bey, Ace Austin és Trey Miguel mind felkeresték a bajnokot, hogy kérjenek tőle egy címmérkőzést, amit Scott D'Amore szó nélkül hagyott, mondván, hogy ezt beszéljék meg egymással.

Rohit Raju vs. Jake Something – Tables Match

Rohit a mérkőzés korai szakaszában felvitt egy széket a kötelek közé, és azzal esett neki az ellenfelének. Az indiai birkózó lendülete ezt követően sem hagyott alább, és ráugrott páros lábbal Jake hátára, aki épp a székekbe kapaszkodva próbált felállni a padlóról. Jake válaszképp egy Blackhole Slam-mel megállította Rohit-ot, majd egy Spear-rel az asztalba lökte a korábbi X-Division bajnokot. Ezzel Jake Something jött ki győztesen ebből az összecsapásból.

W. Morrissey megkereste Scott D’Amore-t, és kért tőle egy mérkőzést, amin megküzdhet Rich Swann-nal. D’Amore közölte vele, hogy Swann már kérte tőle ezt a meccset, így már mehet is a ring felé.

Rosemary hajlandó lehetőséget adni Havok-nak arra, hogy ott legyen a Deonna Purrazzo elleni Knockouts Championship címmérkőzésén, amire majd az Againts All Odds adásban kerül sor.

Rich Swann alig, hogy belépett az arénába, W. Morrissey máris hátba támadta. Ezt látva a biztonságiak besiettek, majd megjelent Willie Mack aki egy székkel megállította Morrissey-t. 

Tenille Dashwood felkereste Rachael Ellering-et, hogy legyen a csapattársa. A beszélgetést megzavarta  Jordynne Grace.

Brian Myers elkezdte tanítani Sam Beale-t, hogy profi birkózó váljon belőle.

Fire ‘N Flava (c) vs. Jordynne Grace & Rachael Ellering – Knockouts Tag Team Championships Match

Rachael Ellering és Jordynne Grace az Under Siege adásban elvesztették a női csapatbajnoki címeiket a Fire 'N Flava ellen, de most élhettek a visszavágó lehetőségükkel. Tasha egy Dive-val kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Rachael-re, majd bevitt neki egy DDT-t. Kiera eközben elkapta a ringben Jordynne-t, és szorító fogásba fogta a földön. Tasha kihasználta lehetőséget, és ráugrott Jordynne-re egy Frog Splash-el, aki ez után már nem tudott kijönni a tusból.

Gia Miller tájékoztatta Deonna Purrazzo-t, hogy Havok a következő IMPACT! adásban meg fog üzdeni Rosemary-vel, és ha nyer, akkor az Againts All Odds adásban megrendezésre kerülő Knockouts Championship címmérkőzésen ő is részt vehet majd. Purrazzo szerint neki mindegy, hány ellenféllel kell szembenéznie.

Don Callis megpróbált Sami Callihan fejébe kerülni, a Moose elleni mérkőzése előtt. 

Scott D’Amore arról tájékoztatta a Fire ’N Flava tagjait, hogy a következő Knockouts Tag Team címvédésük Kimber Lee és Susan ellen lesz június 12-én az Againts All Odds adásban.

Deaner vs. Satoshi Kojima

Satoshi Kojima egy hete megérkezett az IMPACT Wrestling-hez, most pedig megvívta bemutatkozó mérkőzését Deaner ellen. Deaner-t elkísérték az arénába a Violent By Design tagjai is, akik megpróbáltak közbe avatkozni a küzdelembe. Ezt Eddie Edwards nem nézte tétlenül, és besietett az arénába a bambuszbotjával. Eközben a ringben a japán birkózó kiosztott egy Kojima Cutter-t Deaner-nek, amit a befejező Lariat mozdulata követett.

Don Callis Moose-t is felkereste, és arra kérte, hogy úgy végezzen Sami-vel a mérkőzésük során, hogy soha többé ne térjen vissza az IMPACT Wrestling-hez. Moose átlátott Callis-on, és faképnél hagyta. 

Crazzy Steve megpróbálta rávenni Eric Young-ot, hogy engedje meg Deaner-nek, hogy ő védje meg a csapatbajnoki címeket Rhino-val Joe Doering helyett. Young elfogadta a kihívást, és ha a menedzsment hivatalossá teszi, a Decay kihívhatja a Violent By Design-t egy címmérkőzésre.

Moose vs. Sami Callihan

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Sami rögtön nekiesett Moose-nak, majd a felek nem sokkal később a ringen kívül találták magukat. Visszatérve a kötelek közé Moose egy a ring sarkából indított Superplex-szel a földre küldte Sami-t. A korábbi világbajnok kijött a tusból, de ekkor Moose bevitt neki egy Go To Hell Sitdown Powerbomb-ot. Sami ezt követően is folytatni tudta a mérkőzést, és válaszként kiosztott egy Piledriver-t az ellenfelének, de ekkor megjelentek az arénában a Good Brothers-es srácok, és megtámadták Callihan-t, aki így megnyerte a meccset DQ-val. Ezt követően Kenny Omega is csatlakozott Don Callis társaságában a barátaihoz, és ő is megtámadta Sami-t, valamint Moose-t.

A szegmens után Scott D'Amore elmondta Don Callis-nak, hogy Callihan győzelme miatt változni fog az Againts All Odds világbajnoki címmérkőzése, és Tony Khan, az AEW elnöke jövő héten itt lesz, hogy segítsen eldönteni, mit tegyenek. Callis legnagyobb megdöbbenésére Triple Threat mérkőzést javasolt D’Amore.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.