Header Ads

IMPACT! 2021. Június 03. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban szembenéz egymással Moose és Sami Callihan, debütál a ringben Satoshi Kojima, Rohit Raju megküzd egy Tables mérkőzésen Jake Something-gal, valamint Jordynne Grace és Rachael Ellering kér egy visszavágót a Fire 'N Flava-tól.

Moose és Sami Callihan egy hete összeálltak egy csapattá, és megküzdöttek a Good Brothers formáció tagjaival. Moose és Sami a mérkőzés alatt nem tudtak összedolgozni egymással, így a korábbi csapatbajnokok jöttek ki győztesen ebből az összecsapásból, sőt Moose a meccs után meg is támadta Sami-t. A korábbi világbajnok ezt nem hagyja annyiban, és kihívja egy mérkőzésre Moose-t.

Satoshi Kojima egy hete megérkezett az IMPACT Wrestling-hez, és kihívta Joe Doering-ot egy küzdelemre, amire az Againts All Odds adásban kerül majd sor. A NJPW legendás birkózója ma este megvívja az első mérkőzését a szervezetnél, ellenfele pedig Deaner lesz.

A múlt heti IMPACT! adásban megtudhattuk, hogy Rohit Raju és Jake Someting 15 éve barátok, de a kapcsolatuk megromlott, mert Rohit úgy érzi, hogy Scott D'Amore kivételezik Jake-kel. Az indiai birkózó ezt követően kihívta egy Tables mérkőzésre Jake-et.

A Fire 'N Flava tagjai az Under Siege adásban visszaszerezték a Knockouts Tag Team bajnoki öveiket Jordynne Grace és Rachael Ellering párosától. Jordynne és Rachael most élnek a visszavágó jogukkal, és kihívják egy címmérkőzésre Kira Hogan-t és Tasha Steelz-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.