Header Ads

IMPACT! 2021. május 5. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban folytatódnak a kötelező kihívó jogért megrendezésre kerülő hatemberes mérkőzés kvalifikációs meccsei, Doc Gallows kihívja Juice Robinson-t, Susan szembenéz Taylor Wilde-al, valamint debütál a szervezetnél El Phantasmo.

Scott D'Amore egy hete bejelentette, hogy az Under Siege adásban megrendezésre kerülő hatemberes mérkőzés győztese lesz az új kihívója Kenny Omega-nak. Múlt héten Sami Callihan, Matt Cardona és Chris Bey kvalifikálta be magát a kötelező kihívó jogért megrendezésre kerülő küzdelembe. Ma este folytatódnak a kvalifikációs mérkőzések, amin Moose és James Storm fog szembenézni egymással.

Az este másik kvalifikációs mérkőzését Rhino és Chris Sabin fogja vívni egymással.

Trey a Rebellion PPV-n legyőzte Sami Callihan-t egy Last Man Standing mérkőzésen. Sami már biztosan ott van a kötelező kihívó jogért rendezett mérkőzés indulói között, és ha Trey ma legyőzi Rohit Raju-t, akkor még egyszer egy ringben találja majd magát Callihan-nel.

A Good Brothers tagjai nem tudták visszaszerezni a csapatbajnoki öveiket a FinJuice formációtól. A felek között tovább folytatódik a viszály, és Doc Gallows kihívja egy egyéni mérkőzésre Juice Robinson-t.

Jordynne Grace és Rachael Ellering párosa megfosztották a  női csapatbajnoki övektől a Fire 'N Flava-t a Rebellion PPV-n. Kiera Hogan és Tasha Steelz az Under Siege adásban megkapják a visszavágójukat, addig azonban Kiera és Rachael egy egyéni mérkőzésen megküzdenek egymással.

Taylor Wilde egy hete hosszú kihagyást követően újra a kötelek közé lépett az IMPACT Wrestling-nél, és legyőzte Kimber Lee-t. Ezt látva Susan úgy döntött, hogy ő is szembe akar nézni a korábbi női bajnokkal.

Az IMPACT Wrestling és a NJPW partnerségének köszönhetően egy újabb Bullet Club-os csapattag, El Phantasmo érkezik a szervezethez az este folyamán.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.