Header Ads

IMPACT! 2021. május 20. - God vs. God - Összefoglaló

Az eheti Under Siege utáni IMPACT! adásban Rohit Raju szembenézett Jake Something-gal, Tenille Dashwod megküzdött Kiera Hogan-nel, kötelek közé lépett Petey Williams, elkezdődött a viszály Moose és Kenny Omega között, valamint Ace Austin és Madman Fulton kihívták egy csapatbajnoki címmérkőzésre a FunJuice formációt.

 
A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!
 

Rohit Raju vs. Jake Something

Rohit Raju és Jake Something egyéni mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Rohit-ot elkísérte az arénába Shera, aki többször is közbeavatkozott a küzdelembe. Az egyik ilyen akkor történt, amikor Jake felemelte Rohit-ot. Shera kihúzta Jake lábát, aki Rohit-tal együtt hanyatt esett. Rohit ekkor tusba fogta az ellenfelét, akinek a lábát lent tartotta Shera.

Jake a meccs után bedühödött, és megtámadta Shera-t egy székkel. Rohit Raju ezt a rámpáról nézte végig, és azt is, ahogy Jake felvitt egy asztalt a ringbe, és belelökte Shera-t.

Tenille Dashwood és Kaleb megzavarták Taylor Wilde-ot, aki épp interjút adott Gia Miller-nek. Tenille azt javasolta Taylor-nak, hogy hagyja Deonna Purrazzo-t, helyette inkább legyen továbbra is a partnere, és vegyék célba a Knockouts Tag Team bajnoki címeket. Taylor ismételten elmondta Tenille-nek, hogy nem érdekli a női csapatbajnoki öv, és egyetlen célja, hogy ismét Knockouts bajnok legyen.

Jordynne Grace és Rachael Ellering csalódottak voltak, miután elvesztették a Knockouts Tag Team bajnoki címeket a Fire ’N Flava ellen az Under Siege adásban. Jordynne úgy döntött, felkeresi Scott D’Amore-t, és kér tőle egy mérkőzést.

Kiera Hogan vs. Tenille Dashwood

Kiera Hogan és Tasha Steelz párosa visszaszerezte a női csapatbajnoki címeket az Under Siege adásban. Tenille Dashwood ezt látva kihívta egy egyéni küzdelemre Kiera-t. akit sikeresen két vállra is tudott fektetni. A meccs után Tasha Steelz felment a szorítóba, és megtámadta Tenille-t, akinek Kaleb sietett a segítségére. Ezt követően Deonna Purrazzo, Kimber Lee és Susan megjelentek az arénában, és ők is nekiestek Tenille-nek. Ezt nem nézte tétlenül Taylor Wilde, és megpróbált segíteni Tenille-nek, de a túlerővel szemben kevésnek bizonyult, egészen addig, még meg nem jött Havok. Végszóra megjelent az arénában a Decay formáció is, akiket látva Deonna-ék jobbnak látták, ha elhagyják a helyet. 

Jordynne Grace tájékoztatta Rachael Ellering-et, hogy beszélt Scott D’Amore-val, és az este folyamán meg fognak küzdeni egymással.

Egy rövid promo videóból megtudhattuk, hogy a New Japan Pro-Wrestling birkózója, Satoshi Kojima jövő héten megérkezik az IMPACT Wrestling-hez.

A FinJuice elmondta Gia Miller-nek, hogy miután legyőzték Ace Austin-t és Madman Fulton-t, az IMPACT World Tag Team címekkel visszatérnek Japánba.

VsK vs. Petey Williams

VsK két hete mutatkozott be az IMPACT Wrestling-nél, akkor a debütáló mérkőzésén alul maradt El Phantasmo ellen. A fiatal tehetség most a korábbi X-Division bajnok, Petey Williams ellen szeretett volna bizonyítani. VsK egy Tornado DDT-vel a földre küldte Petey-t, amit egy Powerslam Splash követett. Petey kijött a tusból, majd nem sokkal később pontot tett a mérkőzés végére a Canadian Destroyer finisher-ével.

Gia Miller interjút készített a korábbi világbajnok, Rich Swann-nal, aki az Under Siege adásban visszatért, hogy segítsen a barátjának, Willie Mack-nek, akit csúnyán helyben hagyott W. Morrissey. Morrissey megjelent az interjú alatt, és nekiesett Swann-nak.

A Swinger Palace-ban a TJP visszaszerezte Fallah Bahh szabadságát, hogy újra összeállhassanak egy csapattá. Ekkor megjelent a szobában Petey Williams, és közölte TJP-vel, hogy nem zavarja TJP döntése, mert amúgy is jobban együtt tud dolgozni Josh Alexander-rel. Petey ekkor elment Scott D’Amore-hez, hogy mérkőzést kérjen tőle. Így Petey és Alexander jövő héten megküzdenek TJP és Fallah Bahh párosával. Ezt követően megjelentek a helyégben a Decay tagjai, de Swinger megkérte Hernandez-t, hogy rakja ki őket a szobából.

Moose a múlt heti Under Siege adásban megszerezte a kötelező kihívó jogot a világbajnoki címhez, amit jelenleg Kenny Omega birtokol. Moose úgy döntött, hogy elmondja Omega-nak, hogy ő a professzionális birkózás legsportosabb versenyzője, és még egy olyan isten sem, mint Kenny Omega, nem fogja tudni ledönteni őt az Olümposz hegyről az Againts All Odds-on. Az IMPACT világbajnoka, Kenny Omega és Don Callis félbeszakították Moose-t. Callis megdicsérte Moose-t, és bár hihetetlen a fizikuma, sem az NFL-nél sem a Ring of Honor-nál nem tudott sikereket elérni. Callis szerint az Omega elleni mérkőzése az Againts All Odds-on, nagyon rövid lesz, akárcsak a Pro Wrestling-es és az NFL-es karrierje.

Moose megelégelte Callis-t, és közölte vele, hogy ő nem Rich Swann, de ekkor megérkeztek az arénába a Good Brothers-es srácok. Moose hirtelen túlerővel találta szembe magát, majd elsötétült az aréna, és megjelent a kötelek között Sami Callihan, aki a baseballütőjével elérte, hogy Omega-ék elhagyják a ringet.

Moose a színfalak mögött megállította Sami Callihan-t, és közölte vele, hogy nem volt szüksége a segítségére. Callihan elmondta, hogy nem azért jelent meg a ringben, hogy segítsen Moose-nak, hanem mert már beteg Kenny Omega-tól. Callihan leszögezte, hogy bárki is lesz a világbajnok az Againts All Odds után, ő vissza fogja szerezni azt, ami jogosan az övé.

Rachael Ellering vs. Jordynne Grace

A korábbi női csapatbajnok Rachael Ellering és Jordynne Grace barátságos mérkőzésével folytatódott az adás. Jordynne a ring sarkánál megpróbált ráugrani egy Vader Bomb-bal Rachael-re, de a lány ezt sikeresen kikerülte. Ezt követően mindketten két vállra fektették egymást, amiből végül Jordynne nem tudott kirúgni a bíró harmadik kopogásáig. Rachael és Jordynne a meccs után kezet fogtak, és megölelték egymást.

Brian Myers a backstage-ben megtámadta Matt Cardona-t.

FinJuice (c) vs. Ace Austin & Madman Fulton – IMPACT World Tag Team Championships Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a FinJuice formáció tagjai kockára tették a csapatbajnoki címeiket Ace Austin és Madman Fulton párosa ellen. Ace és Fulton többször is közel kerültek a győzelemhez, leginkább akkor, mikor egy Chokeslam és Fold kombinációval a földre küldték Robinson-t. A csapatbajnokok ezt követően fordítani tudtak, és Robinson egy Unprettier mozdulat után legyőzte Fulton-t. A meccs után a FinJuice tagjai nem ünnepelhették sokáig a győzelmüket, ugyanis megjelent az arénában a Violent By Design. Eric Young oda nyújtotta Rhino Call Your Shot trófeáját a bírónak, és közölte vele, hogy beváltják a vele járó kötelező kihívó jogot a FinJuice ellen. Robinson és Finlay rögtön nekiestek Joe Doering és Rhino párosának, de Doering mindkettőjüket a földre küldte egy Runnign Crossbody-val. Rhino ekkor Finlay-t félreállította egy Gore-ral, majd Doering egy hatalmas Clothesline-al a földre küldte Robinson-t. Ezzel Joe Doering és Rihno párosa legyőzték a FinJuice-t, és lettek a szervezet új Tag Team bajnokai.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.