Header Ads

IMPACT! 2021. május 20. - Előzetes

A ma esti Under Siege utáni IMPACT! adásban Ace Austin és Madman Fulton kihívják egy csapatbajnoki címmérkőzésre a FunJuice formációt, Rohit Raju szembenéz Jake Something-gal, valamint Tenille Dashwod megküzd Kiera Hogan-nel.

A múlt szombati Under Siege adásban Ace Austin és Madman Fulton párosa megszerezték a kötelező kihívó jogot a csapatbajnoki címekhez. A korábbi X-Division bajnok és partnere ma este élnek a lehetőségükkel, és kihívják egy bajnoki címmérkőzésre a FinJuice formációt.

Az este folyamán tovább folytatódik majd a viszály Rohit Raju és Jake Something között. Jake két hete megtámadta Rohit-ot a Trey elleni mérkőzése után. Ezért az indiai birkózó most kihívja egy mérkőzésre Jake-et.

Tenille Dashwood és Taylor Wilde az Under Siege adásban legyőzték Susan és Kimber Lee párosát. Tenille ma este a kötelek közé lép Kiera Hogan-nel, aki Tasha-val közösen visszaszerezte a női csapatbajnoki címeket Jordynne Grace-től és Rachael Ellering-től. Tenille továbbra sem mondott le arról, hogy Taylor-ral közösen megszerezze a Knockouts Tag Team öveket, és ezt Kiera Hogan legyőzésével szeretné bizonyítani Wild-nak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.