Header Ads

IMPACT! 2021. május 13. - Ostrom előtt - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban szembenézett egymással Havok és Rosemary a Knockouts Championship cím kötelező kihívójogáért, Petey Williams, El Phantasmo, Rohit Raju, Ace Austin, Acey Romero és TJP megküzdöttek az X-Division cím kötelező kihívó jogáért, Sam Beale kiállt Willie Mack ellen, folytatódott a viszály a Good Brothers és a FinJuice között, Brian Myers kihívta Crazzy Steve-et, valamint láthatunk egy hatemberes csapatmérkőzést Sami Callihan, Chris Bey, Moose, Matt Cardona, Trey Miguel és Chris Sabin között.


A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Rosemary vs. Havok – #1 Contenders Match for the Knockouts Championship

Rosemary és Havok női bajnoki cím kötelező kihívó jogáért vívott mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás.  A két korábbi női bajnok kézfogással kezdte a küzdelmet, majd Rosemary egy hatalmas Spear-rel a földre küldte az ellenfelét. Havok kijött a tusból, a vállára vette Rosemary-t, és pontot tett a meccs végére egy Tombstone Piledriver-rel. Havok ezzel megnyerte a küzdelmet, így ő hívhatja ki Deonna Purrazzo-t egy címmérkőzésre az Under Siege adásban.

A meccs után Deonna Purrazzo hátulról megtámadta Havok-ot, de gyorsan megbánta a tettét, mikor a Decay tagjai sarokba szorították. A rámpán Rosemary, Black Taurus és Crazzy Steve visszatartották Kimber Lee-t és Susan-t, a kötelek között pedig Havok bevitt a bajnoknak is egy Tombstone Piledriver-t.

Gia Miller interjút készített Kenny Omega-val. Omega elismerte Doc Gallows múlt heti győzelmét Juice Robinson ellen, és ma este Karl Anderson-nak is segíteni fog, hogy legyőzze David Finlay-t.

Petey Williams vs. Acey Romero vs. TJP vs. Rohit Raju vs. Ace Austin vs. El Phantasmo – #1 Contender X-Division Scramble

Az este második kötelező kihívó jogáért rendezett mérkőzésén Petey Williams, Acey Romero, TJP, Rohit Raju, Ace Austin és a múlt héten bemutatkozó El Phantasmo nézett szembe egymással. Phantasmo már a meccs elején bemutatott egy látványos ugrást a felső kötélről, de erre Petey Williams egy Canadian Destroyer-rel válaszolt neki. A folytatásban Ace Austin és TJP találta szembe magát egymással, majd Petey újra be akart vinni egy Canadian Destroyer-t Phantasmo-nak, de ez másodjára nem sikerült neki, helyette Phantasmo egy Double Underhook Slam-mel a földre küldte Petey-t, és megszerezte a kötelező kihívó jogot Josh Alexander ellen.

Susan szembeszállt Scott D’Amore-val az irodájában, és követelt tőle egy csapatmérkőzést, amelyben ő és Kimber Lee megküzdhetnek Taylor Wilde és Tenille Dashwood ellen.

Eric Young bejelentette, hogy az Violent By Design új tervet dolgozott ki, amely erőszakosabb lesz, mint valaha.

TJP, Ace Austin, Acey Romero és Rohit Raju miután nem tudták megszerezni az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogát, úgy döntöttek, hogy célba veszik a csapatbajnoki öveket. A Swinger Palace-ban Johnny Swinger rábeszélte John E Bravo-t, hogy intézze el ezt a mérkőzést az Under Siege-re.

Sam Beale vs. Willie Mack

Sam Beale egy hete kikapott W. Morrissey-től, most pedig Willie Mack ellen szeretett volna bizonyítani. Mack végig uralta a mérkőzést, és egy Forearm-al a földre küldte az ellenfelét, majd ráugrott a ring sarkából egy Six Star Frog Splash-el. A meccs után megjelent az arénában W. Morrissey, és megtámadta Beale-t és Mack-et.

Eddie Edwards elmondta Gia Miller-nek, hogy múlt héten alul maradtak Kenny Omega és a Good Brothers csapata ellen, de ma este elkíséri az arénába a FinJuice-t, és vele lesz a bambuszbotja, Kenny is.

Tenille Dashwood All About Me beszélgetős műsorának eheti vendége Taylor Wilde volt. A korábbi női bajnok elmondta Dashwood-nak, hogy nem akarja, hogy mindig beleavatkozzon a meccseibe. A súrlódások ellenére ketten összeállnak és az Under Siege adásban megküzdenek Susan és Kimber Lee párosával.

Karl Anderson vs. David Finlay

Egy hete Kenny Omega segítségével Doc Gallows legyőzte Juice Robinson-t, most pedig Karl Anderson-on volt a sor, hogy bizonyítson Davin Finlay ellen. Omega és Gallows már a meccs elején megtámadták Finlay-t, amikor a bíró nem figyelt oda, majd pár perccel később felmentek a ringbe, és véget vetettek a mérkőzésnek. A két csapat tagjai egymásnak estek, amibe beszállt Eddie Edwards is a bambuszbotjával, így Omega-ék kénytelen voltak meghátrálni.

Chris Sabin üzenetet küldött Moose-nak, miután múlt héten brutálisan megtámadta egy székkel James Storm-ot.

Jordynne Grace az eheti BTI adásban kikapott Tasha Steelz ellen, de Rachael Ellering megnyugtatta a csapattársát. Ellering és Grace az Under Siege adásban kockára teszik a Knockouts Tag Team címeiket a Fire ’N Flava ellen.

Brian Myers vs. Crazzy Steve

Brian Myers az Under Siege adásban meg fog küzdeni Black Taurus-szal, előtte azonban még a ringbe lépett Crazzy Steve ellen. Myers a kötélbe kapaszkodva kikopogtatta Steve-et, de a győzelmi öröme nem tartott sokáig, ugyanis Black Taurus felment a szorítóba, és egy hatalmas Spear-rel a földre küldte Brian-t. 

A szünetben Scott D’Amore ultimátumot adott Don Callis-nak. Don vagy Kenny Omega-t választja, vagy marad a szervezet alelnöke.

Moose, Chris Bey & Sami Callihan vs. Matt Cardona, Trey Miguel & Chris Sabin

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Moose, Chris Bey és Sami Callihan hármasa nézett szembe Matt Cardona, Trey Miguel és Chris Sabin cxapatával. A hat birkózó az Under Siege adásban meg fog küzdeni egymással a világbajnoki cím kötelező kihívó jogáért, így már a meccs elején érezhető volt a feszültség. Cardona előbb egy Radio Silince-el eltávolította a ringből Chris Bey-t, majd jött Moose, aki lerúgta Matt-et. Ezt látva a ring sarkából Trey ráugrott Moose-ra, majd újra szembenézett Sami Callihan-nel. Sami egy Death Valley Driver-rel a földre küldte Trey-t, majd jött Sabin, aki megpróbálta megállítani a korábbi világbajnokot. Sami ekkor kiosztott egy Package Piledriver-t Sabin-nek, és megnyerte a csapatának a mérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.