Header Ads

Vince McMahon adott engedélyt Jericho szerepeltetésére

Mint ahogyan arról már tegnap beszámoltunk, az AEW aktív sztárja Chris Jericho a WWE egyik podcastjében, a Broken Skull Sessionsben szerepel majd április 11-én.

Chris Jericho és Vince McMahon a WWE-ben - (Fotó: WWE)

A műsort Stone Cold Steve Austin vezeti, aki a Sports Illustratednek adott interjújában elárulta, hogy ezúttal is ő maga választotta ki a következő vendégét, aki Chris Jericho lett. Elmondta: éppen sörözött, amikor üzenetet küldött neki Jericho, hogy tetszett az Undertakerrel készített beszélgetése. Végül telefonbeszélgetésig jutottak, amelyben Austin meghívta Jerichot a podcastjébe.

Igen ám, de Chris Jericho már három éve nem tagja a WWE-nek és 2019 óta a konkurens All Elite Wrestling pankrátora, azért Austinnak engedélyt kellett kérnie a WWE elnök-vezérigazgatójától, Vince McMahontől.

Üzenetet küldtem Vincenek, amelyben leírtam, hogy van egy nagymenő ötletünk Jericho szerepeltetéséről. Vince így reagált: Menő, csináljátok. Azonban Vince és én nem mindig boldogultunk jól egymással telefonon, így inkább megkérdeztem mégegyszer. Biztos vagy benne, hogy Chris Jericho eljöhet a műsorba? Vince erre a hüvelyk ujját mutatta, így Jericho megcsinálhatja a műsort. Mindent érintünk majd. Jericho minden idők egyik legjobbja és nagyszerű, hogy olyan valakit hívhattam el egy WWE műsorba, aki az AEW-ban szerepel. 

(Forrás: WWFOld-School

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.