Header Ads

Véget érnek a Szerda Esti Háborúk

A modern wrestling nézettségi háborúja nem tartott sokáig, de így is tovább kitartott mint a TNA és a WWE néhány hetes csatározása.

A WWF Golden Éra után a pankráció második nagy aranykorszakaként az Attitude Érát tartjuk számon, amely alatt megtörténtek a Hétfő Esti Háborúk, hiszen 1995 szeptembere és 2001 márciusa csatározott egymással a WWF Raw és a WCW Nitro a nézettségi versenyben. 2010-ben néhány hétig a WWE Raw és a TNA Impact futott egy időben. Előbbi a WCW megszűnése miatt maradt abba, míg a második nem járt előnyökkel a TNA számára.


Véget ér Wednesday Night Wars

2019. október 2-án indult útjára az új szervezetnek, az All Elite Wrestlingnek a heti adása, a Dynamite a TNT csatornán. (Anno a Nitro is ezen futott). Ezzel párhuzamosan az NXT lekerült a WWE Networkről és a USA Network nevű csatornán futott. 2021. április 7-én azonban véget ér a nézettségi verseny, mivel az NXT átkerül kedd estére. Ennek nem az az oka, hogy a Dynamite folyamatosan megnyerte a háborút, hanem az, hogy az NBCUniversal megszüntette az NBC Sports nevű csatornát, így több programot is a USA Networkön adnak majd. Szerdánként több sportrendezvény van, a pankráció nem mindig férne bele. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.