Header Ads

IMPACT! 2021. március 30. - 1000. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Nevaeh és Havok megküzdöttek a Fire 'N Flava formációval, Sami Callihan kihívta Larry D-t, Brian Myers kiállt Suicide ellen, Josh Alexander és TJP szembenézett Ace Austin és Madman Fulton párosával, valamint James Storm megvívta az 1000. mérkőzését az Impact Wrestling-nél.

A teljes adás az alábbi linkek egyikén megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Fire 'N Flava (c) vs. Havok & Nevaeh – Non-Title Match

A Fire 'N Flava valamint Havok és Nevaeh tét nélküli csapatmérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Az elmúlt hetekben úgy nézett ki, hogy Nevaeh és Havok párosa kezdenek kijönni a negatív spirálból, de a győzelem most is elmaradt. Tasha előbb egy Cutter-rel eltávolította a ringből Nevaeh-t, majd ráugrott egy Splash-el a földön fekvő Havok-ra, akit így Kiera már könnyedén ki tudott kopogtatni.

Az újabb vereség után Nevaeh hátat fordított a csapattársának, és megtámadta Havok-ot.

Gia Miller interjút készített James Storm-mal, aki az este folyamán megvívja az 1000. mérkőzését az Impact Wrestling-nél. Storm ezt a történelmi összecsapást legjobb barátjának, a néhai Bob Ryder-nek szentelte. Storm elmondta, hogy Ryder nélkül talán soha nem birkózott volna az Impact Wrestling-nél. A beszélgetés közben megérkezett Chris Sabin és Jake Something, majd Storm korábbi AMW-s csapattársa, Chris Harris. Storm és Harris megölelték egymást.

A backstage-ben Jazz megtámadta Deonna Purrazzo-t és Susan-t, akik épp interjút adtak Gia Miller-nek.

Sami Callihan vs. Larry D

Sami rögtön a gong után lerohanta Larry-t, és kiugrott rá a kötelek közül egy Dive-val. Miután visszamentek a ringbe, Larry egy Clothesline-nal a földre küldte Sami-t, majd a korábbi világbajnok válaszként bevitt egy Death Valley Driver-t az ellenfelének, amit egy Piledriver követett a kötélnél. A meccs után Acey Romero megtámadta Callihan-t. Sami várta, hogy Trey Miguel a segítségére siet, ahogy azt ő tette múlt héten fordított esetben, de Trey nem jelent meg az arénában.

Az aktuális Tag Team bajnok FinJuice formáció jelenleg Japánban tartózkodik, de a srácok küldtek egy felvételt a rajongóknak. Ezt az AEW világbajnoka Kenny Omega, Don Callis és a Good Brothers tagjai az öltözőjükben nézték meg. Don szerint Anderson és Gallows hibáztak amikor David Finlay és Juice Robinson elvették tőlük a címeket, majd megosztott egy titkot a Good Brothers tagjaival, ami izgalomba hozta őket.

Sami Callihan a színfalak mögött megkereste Trey Miguel-t. Callihan leült Trey mellé, és elmondta neki, hogy egy csapatmérkőzést akar. Szerinte ketten megküzdhetnének az XXXL ellen. Ezen felül az a célja, hogy Trey-t mentorálja és megtanítása haragjának kiaknázására.

Brian Myers vs. Suicide

Brian Myers és Suicide mérkőzésével folytatódott az adás. Suicide a meccs korai szakaszában felül tudott kerekedni Myers felett, de ezt követően Brian átvette az irányítást, és egy Clothesline-al pontot tett a meccs végére.

A mérkőzés után Brian Myers mikrofont ragadott, hogy válaszoljon Matt Cardona kihívására. Myers pontosan átlát Cardona-n, ezért visszautasította a kihívást. Myers az Impact Wrestling franchise-jának nevezte magát, és a hosszúra nyúló kapcsolatuk ellenére Cardona nem szerepel a tervei között. 

Tommy Dreamer meglepte Jazz-t egy Knockouts Championship címmérkőzéssel Deonna Purrazzo ellen, amire a Hardcore Justiceban kerül majd sor. Dreamer ezért cserébe kért valamit Jazz-től. Jazz felajánlotta, hogy kockára teszi a karrierjét a Deonna elleni mérkőzésen. Dreamer megdöbbent, de elfogadta Jazz ajánlatát.

Az AEW tulajdonosa, Tony Khan és az AEW kommentátora, Tony Schiavone visszatértek egy újabb fizetett hirdetésben, hogy reklámozzák a szerdai AEW Dynamite adásukat.

Don Callis és Kenny Omega ellátogattak a Swinger Palace-ba, ahol Callis 20000 dolláros fogadást tett Omega-ra, hogy legyőzi Rich Swann-t a Rebellion PPV-n.

Ace Austin & Madman Fulton vs. TJP & Josh Alexander

Josh Alexander egy hete TJP segítségére sietett, amikor Madman Fulton és Ace Austin megtámadták a korábbi X-Division bajnokot. Josh és TJP egy estére összeálltak egy csapattá,  de az együttműködés nem váltotta be a reményeket, ugyanis a felek nem értették meg egymást. Ezt Austin kihasználta, és kétvállra fektette TJP-t.

A szünetben Don Callis megkereste Willie Mack-et. Swann megzavarta a beszélgetést, és elmondta neki, ha nem lenne a főnöke már megütötte volna. Callis ekkor megadta a lehetőséget Swann-nak, de Kenny Omega és a Good Brothers-es srácok beléptek a szobába és megtámadták a világbajnokot és Mack-et. A verekedésbe végül becsatlakozott Eddie Edwards, aminek következtében Omega, Anderson, Gallows, és Callis inkább elhagyták a helységet.

Eric Young vs. James Storm – James Storm’s 1000th Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ami nem mellesleg James Storm 1000. küzdelme volt az Impact Wrestling-nél. Storm-ot Chris Harris, Chris Sabin és Jake Something, Eric Young-ot pedig Deaner, Rhino és Joe Doering kísérte el az arénába. A meccs során a VBD tagjai megpróbáltak közbeavatkozni a küzdelembe, amit Storm barátai nem hagytak. Harris leütötte a ring mellett EY-t, majd visszalökte a kötelek közé, ahol Storm egy Superkick-el várta. Ezzel Storm megnyerte az 1000. mérkőzését, amit a tavaly elhunyt Bob Ryder-nek ajánlott fel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.