Header Ads

IMPACT! 2021. április 29. - Előzetes

A ma esti Rebellion PPV utáni első IMPACT! adásban Kenny Omega megünnepli a vasárnapi címszerzését, Ace Austin kihívja egy visszavágó mérkőzésre Josh Alexander-t, bemutatkozik W. Morrissey, valamint Taylor Wilde megküzd Kimber Lee-vel.

Kenny Omega történelmet írt a múlt heti Rebellion PPV-n, amikor is legyőzte Rich Swann-t, és elhódította az IMPACT World Championship címet. Omega ezzel az első olyan birkózó, aki egyszerre birtokolja az AEW és az IMPACT Wrestling világbajnoki címét. Az új világbajnok ma jelen lesz az Impact Zone-ban, és megünnepli a címszerzését.

A világbajnoki cím mellett az X-Division öv is új gazdára talált a múlt vasárnapi gálán. Josh Alexander legyőzte Ace Austin-t, és ezzel ő lett a szervezet új X-Division bajnoka. Austin ma este él a visszavágó jogával, és kihívja egy címmérkőzésre Alexander-t.

A WWE egykori birkózója, Big Cass debütált az Impact Wrestling-nél, a múlt vasárnapi Rebellion PPV-n. W. Morrissey helyettesítette a sérült Eric Young-ot az Eddie Edwards, James Storm, Chris Sabin és Willie Mack elleni mérkőzésen. A meccs a VBD győzelmével ért véget Morrissey-nek köszönhetően, aki kikopogtatta Willie Mack-et. Morrissey a ma esti IMPACT! adásban is jelen lesz.

W. Morrissey mellett az este másik meglepetés embere Taylor Wilde volt, aki hosszú kihagyást követően visszatért az Impact Wrestling-hez. Taylor megmentette Tenille Dashwood-ot, akit megtámadott Susan és Kimber Lee. Taylor első visszatérő mérkőzése Kimber Lee ellen lesz ma este.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.