Header Ads

IMPACT! 2021. április 15. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk mi történt a Hardcore Justice után, Kenny Omega és Rich Swann szembenéz egymással egy konferencia beszélgetésen, Jazz elhagyja a szervezetet, Josh Alexander kihívja TJP-t, valamint tovább folytatódik a viszály Matt Cardona és Brian Myers között.

A múlt szombati Hardcore Justice adásban a számos remek mérkőzés mellett megtudhattuk, hogy ki lesz a kötelező kihívója Deonna Purrazzo-nak a Rebellion PPV-n, tovább folytatódott a viszály Brian Myers és korábbi csapattársa Matt Cardona között, valamint azt is, hogy Jazz karrierje lezárult az Impact Wrestling-nél.

Rich Swann és Kenny Omega a jövő vasárnapi Rebellion PPV-n meg fognak küzdeni egymással egy Title vs Title mérkőzésen. A két világbajnok ma este egy konferenica keretein belül újra találkoznak, hogy megbeszéljék a küzdelmüket.

Jazz a Hardcore Justice adásban kockára tette a karrierjét Deonna Purrazzo ellen. Deonna megvédte a címét, és legyőzte Jazz-t, aki ma este elhagyja az Impact Wrestling-et.

Ace Austin a Rebellion PPV-n kockára teszi az X-Division bajnoki címét Josh Alexander és TJP ellen. A felek a Hardcore Juctice adásban megküzdöttek egymással egy csapatmérkőzés keretein belül, amiből Josh és Petey Williams jött ki győztesen. A korábbi csapatbajnok ma este egy egyéni mérkőzésre invitálja TJP-t.

Matt Cardona a Sacrifice adásban segített Jake Something-nek, hogy az legyőzhesse  Brian Myers-t. A két birkózó viszálya ma este tovább folytatódik.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.