Header Ads

IMPACT! 2021. április 10. - Hardcore Juctice - Összefoglaló

Scott D’Amore megadta Tommy Dreamer-nek a lehetőséget, hogy megszervezze a Hardcore Justice-t. Dreamer nem tétlenkedett, és egy izgalmas mérkőzésekkel teli adással állt elő a múlt szombati adásra.

A teljes adás az alábbi linkek egyikén visszanézhető. Jó szórakozást hozzá!

Ace Austin & Madman Fulton vs. TJP & Fallah Bahh vs Josh Alexander & Petey Williams 

Egy hatemberes tag team mérkőzéssel kezdődött a múlt heti Hardcore Justice adás. Ace Austin a Rebellion PPV-n kockára teszi majd az X-Division bajnoki címét Josh Alexander és TJP ellen, előtte azonban Tommy Dreamer még kiírt egy Tag Team mérkőzést a srácoknak. Ace Madman Fulton-t, TJP Fallah Bahh-t, Josh pedig Petey Williams-t választotta csapattársául. Josh remek döntést hozott mikor Petey-t választotta partneréül, ugyanis előbb eltávolították az útból TJP-t, így az egyedül maradt Fallah Bahh-t Josh egy Ankle Lock fogással feladásra tudta kényszeríteni.

Shera vs. Hernandez – Chairly Legal Match

Hernandez nemrég a BTI adásban egy székkel esett neki Shera-nak. Akkor a meccsben ez tiltott volt, most azonban a felek szabadon használhatták ezt egymás ellen. Shera egy hatalmas Superplex-el bele is hajította a ring közepén elhelyezett székekbe az ellenfelét, de Hernandez kijött a tusból. Ekkor megjelent az arénában Rohit Raju, és segített Shera-nak megnyerni a mérkőzést, annak ellenére, hogy pár hete még összeszólalkoztak egymással.

A Swinger Palace-ban Tommy Dreamer bejelentett egy Mystery Crate mérkőzést Matt Cardona és Johnny Swinger között.

Doc Gallows vs. Black Taurus

A Good Brothers tagjai megkapják a visszavágó mérkőzésüket a FinJuice ellen a Rebellion PPV-n, addig azonban Doc Gallows egy egyéni küzdelemben szembenézett Black Taurus-szal. Gallows-t elkísérte az arénába Karl Anderson, aki közbe is avatkozott a mérkőzésbe, és elterelte Taurus figyelmét. Ezt kihasználta Gallows, és egy Sit Down Chokeslam után kikopogtatta az ellenfelét.

Johnny Swinger vs. Matt Cardona – Mystery Crate Match

Johnny Swinger és Matt Cardona Mystery Crate mérkőzésére négy ládát erősítettek a ring oszlopaira, amiknek a tartalmát szabadon használhatta egymás ellen a két birkózó. A négy láda közül hármat Swinger nyitott ki, ezekben egy bekeretezett kép Scott Hall-ról, egy egércsapda és egy boxer volt. A negyedik ládát Cardona nyitotta ki, de azt inkább magával vitte, miután bevitte Swinger-nek a Radio Silence befejező mozdulatát.

Sami Callihan vs. Sam Beale

Annak ellenére, hogy Sami-nek nem volt bejelentett mérkőzése a Hardcore Justice-ra, a korábbi világbajnok megérkezett az arénába, hogy újabb leckét adjon Trey Miguel-nek. Sami nyílt kihívását Trey egyik tanítványa, Sam Beale fogadta el. Callihan szinte esélyt sem adva ellenfelének lerohanta Beale-t, majd egy Package Piledriver-rel pontot is tett a mérkőzés végére.

Brian Myers vs. Jake Something – Hardcore Blindfold Match

Brian Myers egy hete megtámadta Jake Something-ot, és Matt Cardona-t a mérkőzésük közben, így Tommy Dreamer úgy döntött, hogy kiír kettejüknek egy Hardcore Blindfold meccset az estére. A két birkózó fejére egy fekete zsák került, de ezt Brian lehúzta amikor a bíró nem figyelt oda. A csalást látva Matt Cardona bejött az arénába, és becsúsztatta a ringbe a ládát, amit korábban magával vitt. Jake leütötte a játékfigurákkal teli ládával Brian-t, aki ezt követően már nem tudta folytatni a meccset.

Rosemary vs. Tenille Dashwood vs. Jordynne Grace vs. Alisha vs. Havok vs. Su Yung – #1 Contender Knockouts Weapons Match

A női bajnoki cím kötelező kihívó jogáért rendezett Weapons meccsre Susan érkezett meg utoljára az arénába, de a küzdelemre már Su Yung lépett a kötelek közé. A mérkőzés elején Alisha egy tűzőgéppel megtámadta Tenille-t, de ezt látva Kaleb felment a ringbe, hogy megvédje a barátját. A lányok ekkor nekiestek Kaleb-nek, majd a régi riválisok, Havok, Rosemary és Su Yung is újra egymásra találtak. Pár perccel később Nevaeh is megérkezett az arénába, és megzavarta a ring sarkánál Havok-ot, akire ezt követően ráugrott Jordynne. Kaleb ekkor kirántotta a kötelek közül Jordynne-t, és egy Superkick-el a földre küldte a korábbi női bajnokot, segítve ezzel Tenille-nek. Tenille tusba fogta a földön fekvő Havok-ot, és megnyerte a mérkőzést, így ő már biztosan ott lesz a Rebellion PPV-n rendezett Knockouts Championship meccsen.

A meccs után betekintést nyerhettünk a Swinger Palace-ba, ahol James Storm és Chris Sabin meginvitálta egy sörözésre az XXXL formáció tagjait. Az italozás természetesen végül verekedésbe fordult át.

Deonna Purrazzo (c) vs. Jazz – Title vs Career Match

Az este egyetlen címmérkőzésével folytatódott az adás, ahol Deonna Purrazzo a bajnoki címét, Jazz pedig a karrierjét tette kockára. Jazz mindent megtett, hogy ne veszítse el a küzdelmet, és vele a karrierjét, de most ez is kevés volt a bajnokkal szemben. Deonna a Queen's Gambit mozdulatával megnyerte a meccset, így ő küzdhet meg Tenille Dashwood-dal  Rebellion PPV-n.

Jazz-hez a küzdelem után beisett az arénába Jordynne Grace, hogy megvígasztalja a barátnőjét.

Violent By Design vs. Rich Swann, Willie Mack, Eddie Edwards & Trey Miguel – Hardcore War

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ami előtt Tommy Dreamer-t megtámadták a színfalak mögött, így ő kénytelen volt kihagyni a küzdelmet. Deaner és Eddie Edwards kezdték a meccset, akik öt percet küzdöttek egyedül a ringben, majd ezt követően két percenkét jöttek a birkózók Rhino, Willie Mack, Joe Doering, Rich Swann és Eric Young sorrendben. Az utolsó ember Trey Miguel volt, aki Tommy Dreamer helyett érkezett az arénába. A Hardcore War-ból a Violent By Design formáció jött ki győztesen, köszönhetően Eric Young-nak, aki egy Piledriver-rel legyőzte Willie Mack-et.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.