Header Ads

IMPACT! 2021. április 10. - Hardcore Juctice - Előzetes

Scott D’Amore megadta Tommy Dreamer-nek a lehetőséget, hogy megszervezze a Hardcore Justice-t. Dreamer nem tétlenkedett, és egy izgalmas mérkőzésekkel teli adással készült mára.

Brian Myers az eheti IMPACT! adásban megtámadta Jake Something-ot és Matt Cardona-t. Myers elfogadta Cardona Rebellion-os kihívását, addig azonban ma megküzd Jake-kel egy Hardcore Blindfold meccs keretein belül. A mérkőzésen nem lesz kizárás és kiszámolás, valamint mindkét birkózónak be lesz kötve a szeme.

Rohit Raju az elmúlt hetekben többször is segítségül hívta Hernandez-t a Shera elleni viszályához. Most Shera úgy döntött, hogy kihívja Hernandezt egy Chairly Legal meccsre, ahol a székek legálisan használhatók lesznek.

A Hardcore Justice-on a Good Brothers formáció is jelen lesz. Doc Gallows egy egyéni mérkőzés keretein belül meg fog küzdeni Black Taurus-szal.

Tommy Dreamer múlt héten úgy döntött, hogy Jazz-t megajándékozza egy Knockouts Championship címmérkőzéssel Deonna Purrazzo ellen. Cserébe viszont valamit Jazz-nek is fel kellett ajánlania, így ő úgy döntött, hogy kockára teszi a karrierjét a bajnok ellen.

Jordynne Grace, Susan, Tenille Dashwood, Havok, Rosemary és Alisha a Hardcore Justice-on egy Weapons mérkőzés keretein belül fog megküzdeni egymással a női bajnoki cím kötelező kihívó jogáért. A lányok bármit használhatnak a mérkőzésen, és DQ valamint kiszámolás sem lesz a küzdelem során.

Ace Austin Josh Alexander és TJP ellen fogja megvédeni az X-Division bajnoki címét a Rebellion PPV-n. Tommy Dreamer megkereste a srácokat, és közölte velük, hogy lesz egy hatemberes csapatmérkőzésük a Hardcore Justice-on, de addig kell keresniük egy partnert maguk mellé.

Tommy Dreamer a szervezés mellett szeretne a szorítóba is lépni a Hardcore Justice-on, így úgy döntött, hogy kihívja a Violet By Design formációt egy Hardcore War mérkőzésre. Dreamer csapattársai Rich Swann, Willie Mack és Eddie Edwards lesznek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.