Header Ads

IMPACT! 2021. március 9. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban A Good Brothers és a FinJuice tagjai aláírják a csapatbajnoki címmérkőzésük szerződését, Rohit Raju és Shera kiállnak James Storm és Chris Sabin párosa ellen, valamint Chris Bey kihívja Ace Austin-t.

A Good Brothers csapat tagjai a szombat esti Sacrifice adásban kockára teszik a csapatbajnoki címeiket a FinJuice formáció ellen. A felek ma este aláírják a mérkőzésük szerződését.

Az este folyamán tovább folytatódik Rohit Raju és James Storm viszálya. Storm a múlt heti BTI adásban legyőzte Rohit-ot egy egyéni mérkőzésen, most pedig Sabin-nel közösen újra kiállnak a korábbi X-Division bajnok és partnere, Shera ellen.

 
Ace Austin múlt héten megszerezte a kötelező kihívó jogot az X-Division bajnoki címhez. Austin Chris Bey-t pinnelte a Thriple Threat mérkőzésen, de előtte Madman Fulton is közbeavatkozott. Bey a meccs után közölte Austin-nal, hogy Fulton nélkül nem lett volna képes legyőzni őt, és kihívta egy mérkőzésre Ace-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.