Header Ads

IMPACT! 2021. március 30. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban James Storm megvívja 1000. mérkőzését az Impact Wrestling-nél, Josh Alexander és TJP kihívják Ace Austin és Madman Fulton párosát, Sami Callihan szembenéz Larry D-vel, valamint Brian Myers megküzd Suicide-al.

James Storm ma este megvívja Impact Wrestling-ges karrierje 1000. mérkőzését. A Cowboy ellenfele a Violet by Design vezetője, Eric Young lesz.

TJP egy hete megpróbálta visszaszerezni az X-Division bajnoki címet Ace Austin-tól, de a mérkőzés DQ-val ért véget, mivel Madman Fulton közbeavatkozott a mérkőzésbe. Fulton a meccs után megtámadta TJP-t, akinek Josh Alexander érkezett a segítségére. Alexander és TJP ma este kihívják egy csapatmérkőzésre Austin és Fulton párosát.

A múlt heti IMPACT! adásban Trey Miguel legyőzte egy egyéni küzdelemben Ace Romero-t. A meccs után Larry D nekiesett Trey-nek, de ekkor megjelent Sami Callihan és elintézte az XXXL formáció tagjait. Ezen a héten Sami fog szembenézni Larry D-vel.

Matt Cardona múlt héten beszélt egy interjúban a Brian Myers-el való kapcsolatáról. A két korábbi csapattárs viszálya minden bizonnyal még korántsem ért véget, de Myers-nek ma este  Suicide ellen kell bizonyítania.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.