Header Ads

IMPACT! 2021. március 23. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban visszatér az Impact Zone-ba Kenny Omega, TJP kér egy visszavágót Ace Austin-tól, Eddie Edwads megküzd Karl Anderson-nal, Deonna Purrazzo szembenéz Jazz-zel, valamint Matt Cardona beszélni fog a korábbi csapattársa, Brian Myers-szel való kapcsolatáról.

A Sacrifice adásban Rich Swann legyőzte Moose-t, amivel ő lett a szervezet új egyesített világbajnoka, valamint ő küzdhet majd meg Kenny Omega-val egy Title vs Title mérkőzésen a Rebellion PPV-n. Omega utoljára a Hard to Kill PPV-n volt látható az Impact Wrestling-nél azonban ma újra visszatér az Impact Zone-ba Don Callis kíséretében.

Ace Austin elhódította az X-Division bajnoki címet TJP-től a Sacrifice adásban. TJP most él a visszavágó jogával, és kihívja Ace-t.

A Good Brothers-t megfosztotta a csapatbajnoki címektől a FinJuice formáció. David Finlay és Juice Robinson elvitték az öveket Japánba, így Anderson-nak és Gallows-nak várniuk kell a Rebellion PPV-ig, hogy esélyt kapjanak az övek visszaszerzésére. Addig Anderson kiáll egy egyéni mérkőzésen Eddie Edwards ellen.

A ma esti adásban kötelek közé lép az aktuális női bajnok Deonna Purrazzo is, akinek az ellenfele Jazz lesz.

Brian Myers továbbra sincs kibékülve azzal, hogy Matt Cardona megérkezett az Impact Wrestling-hez. Cardona az este folyamán interjút fog adni, amiben minden bizonnyal kitér a korábbi csapattársával való viszonyára is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.