Header Ads

IMPACT! 2021. március 2. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban összecsap egymással az X-Division bajnoki cím kihívó jogért Chris Bey, Black Taurus és Ace Austin, Brian Myers kiáll Eddie Edwards ellen, láthatunk egy nyolcemberes csapatmérkőzést, valamint Jordynne Grace kihívja egy tét nélküli küzdelemre Deonna Purrazzo-t.

Chris Bey, Black Taurus és Ace Austin hármasa múlt héten legyőzték Willie Mack, Trey és Josh Alexander csapatát. Ezt követően Bey, Taurus és Austin most megküzdhetnek egymással, az összecsapás győztese pedig kap egy X-Division bajnoki címmérkőzést TJP-től.

Brian Myers egy hete megkapta az orvosi engedélyt, hogy megküzdhessen Eddie Edwards-al. Kettejük mérkőzésének speciális bírója Matt Cardona lesz.

Az este folyamán láthatunk majd egy nyolcemberes csapatmérkőzést. A Good Brothers tagjai összeállnak a Finjuice-al, hogy megküzdhessenek az XXXL formáció, és a Reno Scum alkotta négyessel.

Jordynne Grace és Jazz a múlt heti IMPACT! adásban legyőzték Susan és Kimber Lee párosát, ezzel pedig megszerezték a kötelező kihívó jogot a női csapatbajnoki címekhez. Deonna Purrazzo a mérkőzés alatt megtámadta ODB-t, ezért Jordynne úgy döntött, hogy szembenéz az aktuális női bajnokkal egy tét nélküli küzdelemben.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.