Header Ads

Christian lenne az AEW nagy fogása?

Big Show azaz Paul Wight debütált az e heti Dynamite adáson, ahol bejelentette, hogy egy Hall of Fame kaliberű pankrátor debütál majd a vasárnapi Revolution gálán.

Christian a WWE-ben, egy 2020-as RAW-n - (Fotó: WWE)

Eredetileg a Wrestling Observer írt arról, hogy az All Elite Wrestling nagy igazolása Christian lehet, aki januárban 7 év kihagyást követően visszatért a WWE-be, a Royal Rumble mérkőzésen. Az információ onnan eredt, hogy 47 éves pankrátor további adásokon nem jelent meg, mivel állítólag nem írt alá szerződést a szervezettel. Ezzel ellentmondásos, hogy a PWInsider korábbi értesülése szerint Christian part-timer kontraktust kap a WWE-től.

No More BS... azaz nincs többé Big Show. Paul Wight a héten debütált az All Elite Wrestlingben a Dynamite adáson, ahol...

Közzétette: Pankráció.com - WWE Hírek – 2021. március 4., csütörtök

A korábbi világbajnok jó kapcsolatot ápol Paul Wighttal, valamint Hall of Fame kaliberű pankrátor. A WrestlingInc szerint azonban korábban aláírt a WWE-hez, így nem lesz lehetősége az All Elite Wrestlinghez.

A kérdés tehát továbbra is nyitott, így vasárnapig kell várnunk, hogy megtudjuk az igazságot?

Frissítés (2021. 03. 06.): A WrestlingInc korrigált. Mint kiderült Christian valójában a Fox Sports-szal kötött megállapodást, ami lejárt. A pankrátor és a WWE közötti tárgyalások elakadtak, így Christian szabadúszó.

Szerintetek ki lesz a meglepetés ember?

(Forrás: Sportskeeda)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.