Header Ads

Christian Cage volt az AEW nagy meglepetése – videó

Mint ismert múlt héten debütált Paul Wight az AEW Dynamite-on és belengette, hogy a vasárnapi Revolution gálán egy Hall of Famer-kaliberű pankrátor debütál majd a szervezetben.


Christian Cage debütált a Revolution gálán – (Fotó: All Elite Wrestling)

Az AEW Revolution gála utolsó két mérkőzése előtt érkezett a napok óta várt meglepetés. A visszaszámlálás után Christian Cage jelent meg. A 47 esztendős négyszeres világbajnok ikon ezt követően aláírta a szerződését, majd szó nélkül távozott. Christian később Renee Paquette podcastjében, az Oral Sessionsben válaszolt a váltást firtató kérdésekre.

Az egész gyorsan történt. Nem voltam biztos váltásban, főleg a WWE-vel folytatott szívélyes tárgyalások után. Jon Moxleyval nagyon jóban vagyok, barátok vagyunk, így beszéltünk és elmondta a véleményét, ami gondolkodásra sarkallt. Talán hátrányba hozom magam, azzal ha nem vizsgálom meg az összes lehetőségem a pályafutásom utolsó szakaszában. Ezután ültem le beszélgetni Tony Khannal, amely után gyorsan eldőltek a dolgok. Egy héten belül megállapodtunk.

Christian 7 esztendő után tért vissza a WWE ringjébe az idei Royal Rumble gálán, miután engedélyt kapott az orvosoktól erre a korábbi agyrázkódásai után. A WWE és Christian ezután nem állapodtak meg a közös folytatásról, így az All Elite Wrestling ajánlata lett a befutó.


(Forrás: RingsideNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.