Header Ads

Batista nem lesz WWE Hall of Famer?

A filmsztárrá avanzsáló korábbi nehézsúlyú világbajnok még tavaly bekerült volna a Hírességek Csarnokába, de a rendezvény elmaradt a koronavírus-járvány miatt.

Batista - (Fotó: WWE)

A 2020-as beavatottak közül egyedül a Batistáról szóló bekezdést távolították el, így a neve már nem szerepel a Hall of Fame listán. A cikk címlapján viszont még szerepel az arca és a címben a neve. Egyes feltételezések szerint a hatszoros világbajnokot mégsem avatják be a Hall of Famebe, egyelőre ismeretlen okok miatt.

Mint ismert jövő hónapban nem csak az idei, hanem a tavalyi neveket is beiktatják a Hírességek Csarnokába, hiszen a 2020-as rendezvény elmaradt. Tavaly Batistán kívül az nWo ("Hollywood" Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash és Sean Waltman), Nikki és Brie Bella, JBL, a British Bulldog és Jushin "Thunder" Liger került volna be a legendák közé. A 2021-es rendezvényre egyelőre Molly Hollyt és Eric Bischoffot jelentette be a WWE.

A Hall of Fame gálát március 30-án és április 1-én veszi fel előre a WWE, majd április 6-án kerül adásba.

Frissítés (2021. 03. 23.): Batista egy Twitter bejegyzésben megerősítette, hogy egy korábbi elkötelezettség miatt személyesen nem tudna ott lenni a Hall of Fame gálán ezért kérvényezte a WWE-től, hogy egy másik HOF eseményen avassák be. A WWE elfogadta a kérvényt, így Batista egyelőre nem kerül be a Hírességek Csarnokába.

1 megjegyzés:

  1. Neeeee . Ott a helye . Régebben azt mondta, hogy nem utasítaná vissza a Hall Of Fame jelölést.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.