Header Ads

Andrade távozik a WWE-ből – hivatalos

Az elmúlt bő egy héten a Facebook oldalunk rövid bejegyzéseiben folyamatosan tájékoztatást adtunk Andrade helyzetéről, illetve a Szorító Podcastben is kitértek a témára a szakértőink.

Andrade távozott a WWE-ből - (Fotó: WWE)

Andrade még februárban kérvényezte a szerződése felbontását – értesült a WrestlingInc. A 31 esztendős mexikói tavaly óta nem lépett ringbe a WWE-ben. Amíg Paul Heyman vezette a RAW-t addig pushban részesült, de Heyman leváltása után ez véget ért. 

Az elsődleges hírek szerint a WWE visszautasította a pankrátor szerződés bontási kérelmét. Andrade ezután a Twitterén megerősítette, hogy igaz a hír, miszerint távozna. A korábbi United States Bajnok időközben bejegyeztette a La Sombra nevet, amellyel még Mexikóban birkózott és állítólag a maszkot is visszavenné a következő munkahelyén.

A dolgok március 21-én vasárnap fordulatot vettek, ugyanis a WWE hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést bontott Andradéval és minden jót kívánt a jövőbeli elfoglaltságaihoz. Általában ilyenkor 60 vagy 90 napig még nem szerződhetnek máshová az elbocsájtott pankrátorok a no-compete záradék miatt.

Szerintetek hol folytatja Andrade?

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.