Header Ads

Sting 5 év után bumpolt először – videó

Sting 2015. szeptembere óta először került valódi fizikai szegmensbe.

Úgy tűnt fájt neki az esés, de az adás után kiderült, hogy jól van – (Fotó: All Elite Wrestling)

Sting még a WWE-ben sérült meg egy Seth Rollins elleni világbajnoki címmeccsben a 2015-ös Night of Champions gálán. Az eset után nyaki gerinccsatorna szűkületet diagnosztizáltak nála, amely miatt a WWE eltiltotta a ringbeli szerepléstől. A Stinger többször is vissza akart térni a szorítóba, de a szervezet nem adott rá engedélyt. Sting a 2020-ban lejáró szerződését nem hosszabbította meg a WWE-vel, hanem elfogadta az All Elite Wrestling ajánlatát.

Sting 2020. december 2-án debütált az AEW Dynamite-on és hamar egyértelművé vált, hogy aktív pankrátor lesz. Darby Allin partnereként a Team Taz-zel van viszályban, ami ezen a héten odáig fajult, hogy Sting először került fizikai kontaktba. A 61 esztendős legenda neki ment Brian Cagenek, de miután Hook hátba támadta Cage került előnyösebb helyzetbe, majd egy powerbombot adott Stingnek.

Az eset után nagyon úgy fest, hogy Sting megkapta az engedélyt arra, hogy valódi mérkőzésekben szerepeljen, ami azért érdekes, mert a nyaki problémáját korábban karrierjét véget vető sérülésnek vélték. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.