Header Ads

Korábban WWE-ben szereplő japán sztár debütált az AEW-ban

A New Japan Pro-Wrestling egyik legnagyobb sztárja megtámadta Jon Moxley-t az e heti AEW Dynamite-on.

KENTA az AEW Dynamite február 3-i adásán - (Fotó: All Elite Wrestling)

KENTA, aki japánban a Bullet Club tagja, a WWE-ben pedig korábban Hideo Itami néven szerepelt megtámadta Jon Moxley-t, miután a Good Brothers és Kenny Omega legyőzte Moxleyt, Rey Fenixet és PAC-et egy tag team mérkőzésen. KENTA megjelenése nem volt véletlen, hiszen ő az első számú kihívó az IWGP United States Bajnoki Címre, amit Moxley birtokol. Kettejük mérkőzése február 26-án lesz az NJPW New Beginning gálán. Moxley a leendő ellenfelét korábban az NJPW Strongon konfrontálta.

A Wrestling Observer megtudta, hogy az All Elite Wrestling és a New Japan Pro-Wrestling végre megegyezett egymással. Moxley nem tud Japánba utazni jelenleg, mivel akkor az AEW nem tudja szerepeltetni minden szerdán a Dynamite-on. Ez alól kivétel lesz a fentebb említett esemény. Mivel a New Japannál ritkábbak az események, így Kenta szerepelhet az Egyesült Államokban, bár előtte két hétig karanténba kellett vonulnia. Amíg tart a járvány a két promóció nem tudja jól kihasználni az együttműködés adta lehetőségeket.

Az AEW Revolution március 7-re került át. Moxley a jelenlegi szabályok alapján nem lehetne ott a rendezvényen, miután hazatér Japánból, de még nincs is bejelentett mérkőzése.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.