Header Ads

IMPACT! 2021. február 9. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Good Brothers formáció tagjai kockára teszik a csapatbajnoki címeiket Chris Sabin és James Storm párosa ellen, láthatunk majd egy nyolc emberes csapatmérkőzést az X-Divízió részlegtől, Rich Swann és Tommy Dreamer aláírják a világbajnoki mérkőzésük szerződését, ODB megküzd Kimber Lee-vel, valamint Kiera Hogan kiáll Nevaeh ellen.

Habár Chirs Sabin és James Storm párosa elvesztették a kötelező kihívó jogot a csapatbajnoki címek megszerzéséhez a Private Party ellen, a Good Brothers formáció úgy döntött, hogy ad egy lehetőséget a két korábbi csapatbajnoknak. Így Storm és Sabin megküzdhetnek Anderson és Gallows párosával a No Surrender adás előtt.

Az este folyamán láthatunk majd egy nyolc emberes csapatmérkőzést, ahol Chris Bey, Blake Christian, Ace Austin és Daivari csapata fog megküzdeni a nemrég visszatérő Trey, Suicide, Willie Mack és Josh Alexander négyesével.

Rich Swann megajándékozza Tommy Dreamer-t az 50. születésnapján egy világbajnoki címmérkőzéssel, amire a szombati No Surrender adásban kerül majd sor. A felek ma este aláírják a meccsük szerződését.

ODB egy hete visszatért az Impact Wrestling-hez, és segített Jordynne Grace és Jazz párosának. ODB első egyéni mérkőzése Kimber Lee ellen lesz, akit minden bizonnyal elkísér majd az arénába Susan és Deonna Purrazzo is.

Múlt héten Havok legyőzte Tasha Steelz-t. Ezen a héten tovább folytatódik a felek közt a viszály, ma este Kiera Hogan fog kiállni Nevaeh ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.