Header Ads

IMPACT! 2021. február 9. - Élni fogok ezzel a lehetőséggel - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban láthattunk egy nyolc emberes csapatmérkőzést az X-Division részlegtől, Kimber Lee kihívta ODB-t, Cousin Jake választ adott Eric Young-nak, Kiera Hogan megküzdött Nevaeh-vel, a Good Brothers formáció kockára tette a csapatbajnoki címeiket Chris Sabin és James Storm párosa ellen, valamint Rich Swann és Tommy Dreamer aláírták a világbajnoki címmérkőzésük szerződését.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Trey Miguel, Josh Alexander, Willie Mack & Suicide vs. Chris Bey, Ace Austin, Daivari & Blake Christian

Egy nyolc emberes csapatmérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás. A küzdelem résztvevői a szombati No Surrender adásban egy Triple Threat Revolver meccstípusban küzdenek majd meg egymással, az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért. Ace Austin csapata nem tudott jól összedolgozni egymással, ugyanis a korábbi X-Division bajnok és Blake Christian nem értették meg egymást. Ezt Trey végül kamatoztatni tudta, és feladásra kényszerítette Christian-t egy Hourglass fogással. A mérkőzés után Sami Callihan megjelent a kivetítőn, és elmondta Trey Miguel-nek, hogy ha a dolgok nem úgy alakulnak majd a számára, ugyanúgy ott fogja hagyni az Impact Wrestlinget, mint nemrégiben.

Brian Myers, ODB, Doc Gallows, Petey Williams, Alisha Edwards, Matt Striker, Gail Kim, Kiera Hogan, Tasha Steelz, Hernandez és Scott D'Amore üzenetet küldött Tommy Dreamer-nek, aki a héten ünnepli az 50. születésnapját.

Kimber Lee vs. ODB

Kimber Lee-t elkísérte az arénába Deonna Purrazzo és Susan. Kim a meccs elején kiparodizálta a korábbi női bajnokot, aki ezért lerohanta az ellenfelét. A meccs egy adott pontján mikor Kimber Lee szorult helyzetbe került, Susan elterelte a bíró figyelmét, Deonna pedig kirántotta a ringből ODB-t. Ezt látva Jordynne Grace és Jazz besiettek az arénába, és nekiestek az aktuális női bajnoknak, és Susan-nek. Ezt kihasználta Kimber Lee, és két vállra fektette ODB-t, aki nem tudott kijönni a tusból.

A szünetben Fallah Bahh-t kitették a Swinger Palace-ból, mert elfogyott a pénze.

A backstege-ben Susan közölte Deonna-val és Kimber Lee-vel, hogy meg akar küzdeni ODB, Jordynne Grace és Jazz hármasával egy csapatmérkőzés keretein belül a No Surrender adásban.

Cousin Jake érkezett a ringbe, hogy választ adjon a Violent By Design-nak. A csapat tagjai  félbeszakították Jake-et, és Eric Young közölte Jake-kel, hogy ki kell nyitnia a szemét és meglátni az igazságot. Jake végül meghozta a döntést, és levette a Deaner mellényét, majd közölte Young-gal, hogy mostantól Jake Something az új neve, majd megtámadta a Violent By Design tagjait. Jake nem bírt el a túlerővel. Cody egy ponton szólt EY-nak, hogy ő maga akarja befejezni a munkát. Young teljesítette Cody kívánságát, aki a No Surrender adásban megküzdhet Jake-kel.

Rohit Raju üzenetet küldött  TJP-nek az X-Division címmérkőzésük előtt. Rohit biztos abban, hogy Shera elvezeti majd őt második X-divíziós címuralmához.

Az AEW tulajdonosa, Tony Khan és az AEW kommentátora, Tony Schiavone visszatértek egy újabb fizetett hirdetésben, hogy reklámozzák AEW Dynamite adásukat. Khan megemlítette, hogy előbb-utóbb vissza fog térni az Impact Zone-ba.

Az IMPACT Tag Team bajnokai, Doc Gallows és Karl Anderson le akarják győzni Chris Sabin és James Storm párosát az este folyamán, hogy utána megküzdhessenek a Private Party-val a No Surrender adásban.

Kiera Hogan vs. Nevaeh 

Egy hete Havok legyőzte Tasha Steelz-t egy egyéni mérkőzés keretein belül, így most Nevaeh-n volt a sor, hogy ugyan ezt megtegye Kiera Hogan ellen. Tasha Steelz már a meccs elején közbeavatkozott a mérkőzésbe, majd nem sokkal később ezt újra megtette, viszont ezt már Havok nem nézte tétlenül. Ezt látva Brandon Tolle figyelmeztette Havok-ot, de ekkor Tasha belépett a kötelek közé, és kiosztott egy Codebreaker-t Nevaeh-nek. A játékvezető ezen a ponton DQ-val véget vetett a küzdelemnek, amit így Nevaeh nyert meg.

Az AEW pankrátorai is üzenetet küldtek a születésnapos Tommy Dreamer-nek, köztük MJF, Chris Jericho, Matt Hardy, TAZ, Tully Blanchard, Arn Anderson, Eddie Kingston, a Young Bucks, valamint Santana és Ortiz.

A Fire 'N Flava tagjai felkeresték Scott D'Amore-t az irodájában, és közölték vele, hogy Brandon Tolle játékvezetőt okolják a legutóbbi vereségsorozatukért. D’Amore tájékoztatta őket, hogy nem Tolle lesz a játékvezető a szombati No DQ mérkőzésükön, amikor meg kell védeniük a Knockouts Tag Team címeiket Havok és Nevaeh ellen.

Az XXXL formáció, Tenille Dashwood és Kaleb érkeztek a ringbe. Larry D mikrofont ragadott, és elmondta, hogy múlt héten nem volt hajlandó megütni Rosemary-t, de talált valakit, aki ezt megtenné helyette. Ő nem más mint Tenille Dashwood. Larry D, Acey Romero és Tenille szombaton meg fognak küzdeni a Decay-el ellen  a No Surrender adásban, de Kaleb nem akart várni szombat estig. Rosemary és Crazzy Steve ezt hallva beléptek az arénába, és bemutatták a Decay legújabb tagját, Black Taurus-t. Black Taurus és Kaleb összecsapása nem tartott sokáig, az újdonsült Decay tag egy módosított Driver-rel pillanatok alatt legyőzte az ellenfelét. 

Brian Myers kénytelen volt kifizetni Hernandez-t, mielőtt szombaton találkoznának Eddie Edwards-szal és Matt Cardona-val a No Surrender adásban. A pénzt látva Fallah Bahh-nak felcsillant a szeme a háttérben.

Good Brothers (c) vs. Chris Sabin & James Storm – Impact World Tag Team Championships Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a Good Brothers tagjai kockára tették a csapatbajnoki címeiket Chris Sabin és James Storm párosa ellen. Matt Hardy és a Private Party-s srácok is kíváncsiak voltak a küzdelemre, így bejöttek az arénába. Storm és Sabin mindent elkövettek, hogy megszerezzék a csapatbajnoki öveket a Good Brothers-től. Ezt látva a Private Party tagjai úgy gondolták, hogy beleavatkoznak a küzdelembe, és megtámadták Sabin-éket. A meccs így DQ-val véget ért, a címeket pedig megtarthatta Karl Anderson és Doc Gallows. A meccs után Scott D'Amore közölte Matt Hardy-val, hogy a szombati csapatbajnoki címmérkőzésen Chris Sabin és James Storm is jelen lesznek.

Scott D’Amore leül-t Rich Swann-nal és Tommy Dreamer-rel, hogy aláírják a világbajnoki címmérkőzésük szerződését, mivel Swann 50. születésnapja alkalmából különleges ajándékként megadta Dreamer-nek ezt a lehetőséget. Dreamer szerint mivel az ilyen lehetőségek nem jönnek könnyen, mindent el fog követni, hogy elhódítsa az övet az ellenfelétől. Moose félbeszakította a beszélgetést, és emlékeztette Swann-t, hogy Dreamer előtt neki ígért egy világbajnoki címmérkőzést. D’Amore ezt hallva figyelmeztette Moose-t, hogy fel fogja függeszteni, ha beleszól a No Surrender főmérkőzésébe. Moose szerint nem kell közbeavatkoznia, mert már bebizonyította, hogy jobb mindkettejüknél. Végül Dreamer is aláírta a szerződést, hivatalossá téve a No Surrender adás világbajnoki címmérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.