Header Ads

IMPACT! 2021. február 23. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban láthatunk egy hatemberes csapatmérkőzést az X-Division részlegtől, Deaner és Jake Something összecsapnak egy Tables meccstípusban, valamint Kimber Lee és Susan párosa megküzdenek Jordynne Grace és Jazz csapatával a női csapatbajnoki címek kihívó jogáért.

Ace Austin egy hete bejelentkezett az X-Division bajnoki címért, de Scott D'Amore közölte vele, hogy többen is megérdemelnek egy lehetőséget TJP ellen, majd bejelentett egy hat emberes mérkőzést. A győztes csapat tagjai fognak majd megküzdeni egymással a kötelező kihívó jogért. Ezen csapatmérkőzésen Willie Mack, Trey Miguel Josh Alexander valamint Ace Austin, Chris Bey és Taurus fognak összecsapni egymással.

Jake Something a No Surrender adásban legyőzte Deaner-t, aki most kér egy visszavágót a korábbi csapattársától. A felek egy Tables mérkőzés keretein belül fognak újra szembenézni egymással.

Deonna Purrazzo egy hete közölte Scott D'Amore-val, hogy Kimber Lee és Susan kaphatnának már egy lehetőséget a Fire 'N Flava ellen, hogy megszerezhessék a női csapatbajnoki címeket. D'Amore ekkor kiírt egy mérkőzést Kimber Lee és Susan párosának Jordynne Grace és Jazz csapata ellen. A győztes páros kihívhatja majd a Fire 'N Flava-t egy címmérkőzésre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.