Header Ads

IMPACT! 2021. február 2. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Tommy Dreamer és Rich Swann kiállnak Moose és Chris Bey párosa ellen, Rohit Raju megküzdhet TJP-vel, folytatódik a viszály Josh Alexander és Madman Fulton között, Crazzy Steve kihívja Larry D-t, Tasha Steelz megmérkőzik Havok-kal, valamint Susan szembenéz Jordynne Grace-szel. 

Rich Swann világbajnoki címére múlt héten többen is bejelentkeztek, de a bajnok Tommy Dreamer-t szeretné megajándékozni a születésnapján egy címmérkőzéssel. Swann és Dreamer ma este egy csapatot alkotva kiállnak Moose és Chris Bey párosa ellen.

Rohit Raju továbbra sem mondott le róla, hogy visszaszerezze az X-Division bajnoki címet. Az indiai birkózó most megküzdhet TJP-vel egy tét nélküli küzdelemben, hogy közelebb kerüljön a céljához, amihez múlt héten valakinek a segítségét is kérte.

Matt Cardona és Josh Alexander egy hete legyőzték Ace Austin és Madman Fulton párosát. A felek közti viszály ezen a héten tovább folytatódik, ugyanis Fulton kihívja egy egyéni mérkőzésre Alexander-t.

Larry D miután kiszabadult a börtönből összeszólalkozott Rosemary-vel, majd leütötte Crazzy Steve-et. Steve ezt nem hagyta annyiban, és úgy döntött, hogy szembenéz Larry-vel.

Havok és Nevaeh múlt héten elrontották Tasha Steelz és Kiera Hogan buliját, amit az új női csapatbajnokok nem néztek jó szemmel. Tasha és Havok ma este újra összecsapnak egymással.

A női részlegtőt láthatunk majd még egy egyéni küzdelmet a korábbi női bajnok Jordynne Grace és Susan között.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.