Header Ads

IMPACT! 2021. február 16. - Közös múlt - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Josh Alexander beváltotta a kötelező kihívó jogát TJP ellen, láthattunk egy négyemberes összecsapást Willie Mack, Daivari, Trey Miguel és Suicide között.  Matt Cardona szembenézett Hernandez-zel, megérkeztek az Impact Zone-ba a NJPW korábbi csapatbajnokai Juice Robinson és David Finlay, valamint Tommy Dreamer kihívta Moose-et egy Old School Rules mérkőzésre.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá! 
 

TJP (c) vs. Josh Alexander – X-Division Championship Match

Josh Alexander a No Surrender adásban megszerezte a kötelez kihívó jogot az X-Division bajnoki címhez, és ezt be is váltotta TJP ellen az este első mérkőzésén. A korábbi csapatbajnok számos szorító fogással megpróbálta feladásra kényszeríteni az ellenfelét, amire TJP egy Mamba Splash ugrással válaszolt Alexander-nek. Josh felhúzta a térdét, így TJP elsőre nem érte el a célját. Ekkor egy Detonation Kick-el újra a földre küldte Alexander-t, és még egyszer ráugrott egy Mamba Splash-el, ami után kikopogtatta az ellenfelét, és megőrizte a bajnoki címét. 

Gia Miller észrevette, ahogy Tommy Dreamer kisétált Scott D'Amore irodájából. Dreamer megjegyezte, hogy az IMPACT világbajnoka, Rich Swann nincs itt azok után, hogy Moose a No Surrender adásban megtámadta. Ezért Dreamer az este folyamán bosszút akar állni Moose-on, és kihívta egy Old School Rules mérkőzésre.

Brian Myers kifizette Hernandez-t azok után, hogy sikeresen együtt dolgozott vele az Eddie Edwards és Matt Cardona elleni mérkőzésen. Myers felajánlott Hernandez-nek még egy kis pénzt, ha legyőzi Matt Cardona-t az este folyamán egy egyéni mérkőzésben. Fallah Bahh ez után beszélt Hernandez-zel és meggyőzte, hogy megduplázhatja a pénzét. Hernandez belement az üzletbe, de csak 10 dollárt adott Bahh-nak.

Willie Mack vs. Daivari vs. Suicide vs. Trey Miguel

Daivari egy Dropkick-kel a földre küldte Willie Mack-et, majd Suicide ezt látva megütötte Daivari-t egy Back Elbow-al. Trey eközben felmászott a ring sarkába, és mikor Suicide odafordult felé, ráugrott páros lábbal a mellkasára. A korábbi X-Division bajnok ezt követően nem tudta folytatni a küzdelmet, így Trey jött ki győztesen a négyemberes összecsapásból.  

Sami Callihan megállította Trey-t a győzelme után, és emlékeztette, hogy a No Surrender-en nem ő nyerte meg a nagy tétű Triple Threat Revolver meccset, de ma este képes volt megszerezni a győzelmet. Ez azért lehet Sami szerint, mert Trey-ből hiányzik a szenvedély. 

Ace Austin közölte Scott D’Amore-val az irodájában, hogy akar egy X-Division címmérkőzést  TJP ellen, mert megnyerte a Super X Cup tornát. D’Amore egyetértett abban, hogy Austin megérdemel egy címmérkőzést, de kijelentette, hogy vannak más megérdemelt kihívók is. D’Amore elmondta, hogy jövő héten lesz egy hatfős Tag Team mérkőzés, ahol a győztes csapat tagjai megküzdhetnek egymással az X-Division cím kötelező kihívó jogáért.

Hernandez vs. Matt Cardona

Cardona a mérkőzés elején kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Hernandez-re, majd miután mindketten visszamentek a szorítóba, Brian Myers elterelte a bíró figyelmét. Hernandez ekkor egy alulra mért rúgással a földre küldte Cardona-t, majd kilökte a ringből. Matt visszament a kötelek közé, majd amikor Hernandez végre akarta rajt hajtani a Border Toss mozdulatát, kijött a fogásából, és bevitte a Radio Silence finisher-ét az ellenfelének.

A meccs után Gia Miller akart készíteni egy interjút Matt Cardona-val, de ezt megzavarta Brian Myers. Az egykori barátok összeszólalkoztak, mivel Myers szerint az Impact Wrestling az övé, és nem Cardona-é. Hernandez ekkor hátulról megtámadta Cardona-t. Ezt nem nézte tétlenül Eddie Edwards, és Matt segítségére sietett.

Az AEW tulajdonosa, Tony Khan és az AEW kommentátora, Tony Schiavone visszatértek egy újabb fizetett hirdetésben, hogy reklámozzák az AEW Dynamite adásukat.

Havok megkérdezte a színfalak mögött Nevaeh-t, hogy miért nem hallott felőle azóta, hogy elvesztették a címmérkőzésüket a Fire ’N Flava ellen a No Surrender adásban. Nevaeh csalódott magában, hogy továbbra is ő miatta veszítik el a mérkőzéseiket. Tenille Dashwood ekkor közbeszólt, és elmondta Havok-nak, hogy ő sokkal jobb partnere lenne. Nevaeh ezt hallva kihívta Tenille-t egy mérkőzésre.

FinJuice vs. Reno Scum

David Finlay és Juice Robinson a NJPW két korábbi csapatbajnokai megérkeztek az Impact Zone-ba, első ellenfeleik pedig a Reno Scum tagjai voltak. Finlay és Robinson előbb eltávolították a ringből Luster-t, majd az egyedül maradt Adam-en végrehajtották a Superplex Splash befejező mozdulatukat.

A mérkőzés után bejöttek az arénába a Good Brothers tagjai. Karl Anderson és Doc Gallows visszaemlékeztek a New Japan Pro Wrestling-nél töltött idejükre, amikor a FinJuice srácok még fiatalok voltak, akik akkor még csak a táskájukat cipelték. Juice válaszként közölte Anderson-nal, hogy ők már nem azok a fiatal srácok. Anderson dühében megindult volna a ring felé, de Gallows visszafogta a társát.

A bárban Rohit Raju Shera-t okolta, amiért a No Surrender adásba vesztett TJP-vel szemben. Shera ezért nekilökte Rohit-ot James Storm-nak, aki szintén ott volt a bárban Chris Sabin-nel. Storm válaszként széttört egy sörösüveget Rohit fején. Johnny Swinger félbeszakította őket, és meghívta a srácokat a Swinger Palace-ba. Fallah Bahh itt rögtön elvesztette a 10 dollárt amit Hernandez-től kapott  korábban.

Tenille Dashwood vs. Nevaeh

Nevaeh az utóbbi időben elszenvedett vereségei után most bizonyítani szeretett volna Havok-nak, amikor kihívta Tenille Dashwood-ot egy mérkőzésre. Nevaeh szinte végig dominálta a küzdelmet, és többször is tusba fogta az ellenfelét, de Tenille a mérkőzés egy pontján fordítani tudott és a Spotlight rúgásával pontot tett a meccs végére.

Deaner bejelentette, hogy jövő héten meg fog újra küzdeni Jake Something-gal egy Tables mérkőzésen.

Deonna Purrazzo megpróbálta meggyőzni Scott D’Amore-t, hogy Kimber Lee és Susan érdemelnek egy Knockouts Tag Team Championships mérkőzést. D’Amore elmondta, hogy Susan és Kimber Lee jövő héten szembe kell hogy nézzen Jazz és Jordynne Grace párosával, majd a győzteses csapat kapni fog egy címmérkőzést a Fire 'N Flava ellen.

Moose vs. Tommy Dreamer – Old School Rules Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Tommy Dreamer kihívta Moose-t egy Old School Rules szabályok szerint összecsapásra. Dreamer nekilökte Moose-t a ring köteléhez rakott szemetesbe, majd egy Cutter-rel a földre küldte az ellenfelét. Moose a bíró első számolására kijött a tusból, és felállított egy asztalt a ring sarkába. Ezt látva Dreamer egy Spear-rel belelökte Moose az asztalba, és nekiesett egy bambuszbottal. Moose válaszként egy Uranagi mozdulattal megállította Dreamer-t, majd bevitte neki a No Needed Jackhammer Spear finisher-ét.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.