Header Ads

IMPACT! 2021. február 16. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megérkeznek az Impact Zone-ba a NJPW korábbi csapatbajnokai Juice Robinson és David Finlay, Josh Alexander beváltja a No Surrender-en szerzett kötelező kihívó jogát TJP ellen, valamint láthatunk egy négyemberes összecsapást Willie Mack, Daivari, Trey Miguel és Suicide között.

Az Impact Wrestling az AEW szervezet mellett a NJPW-gel is jó kapcsolatot ápol, aminek következtében a szervezet két korábbi csapatbajnoka, Juicie Robinson és David Finlay ezen a héten tiszteletüket teszik az Impact Zone-ban.

Josh Alexander a múlt szombati No Surrender adásban megszerezte az X-Division bajnoki cím kötelező kihívó jogát. A korábbi csapatbajnok most él a lehetőségével, és kihívja TJP-t egy címmérkőzésre.

Az este folyamán láthatunk majd egy négyemberes összecsapást az X-Division részleg birkózóitól. A küzdelemben Willie Mack, Daivari, Trey Miguel és Suicide fognak megküzdeni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.