Header Ads

IMPACT! 2021. február 13. - Előzetes

A ma esti No Surrender adásban terítékre kerül a Knockouts Tag Team, a Tag Team, az X-Division és világbajnoki cím is, amit Rich Swann tesz majd kockára Tommy Dreamer ellen.

A No Surrender adásban egy még nem látott Trilpe Threat Revolver meccstípusban nyolc birkózó fog megküzdeni egymással az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért. A mérkőzést három birkózó fogja kezdeni, és amikor valakit kikopogtatnak, akkor egy újabb ember lép majd be a ringbe. Ez addig így folytatódik, míg végül csak három ember marad a kötelek között. A mérkőzés résztvevői Daivari, Suicide, Willie Mack, Ace Austin, Trey Miguel, Chris Bey, Josh Alexander és Blake Christian lesznek.

Eddie Edwards pár hete csúnyán elbánt Brian Myers-szel, aki ezt követően úgy döntött, hogy felkéri Hernandez-t, legyen a segítségére az Eddie elleni viszályában. A csapatmérkőzésen a korábbi világbajnok partnere Matt Cardona lesz.

Cousin Jake az eheti IMPACT! adásban választ adott a Violet by Design-nak. Jake közölte Eric Young-gal, hogy nem hajlandó csatlakozni hozzájuk, és mostantól Jake Something lesz a neve. A Violet by Desing tagjainak ez természetesen nem tetszett, és megtámadták Jake-et. Ekkor Cody Deaner megkérte EY-t, hogy had küzdhessen meg Jake-kel a No Surrender estéjén. Young teljesítette Cody kérését, így a volt barátok ma este szembenézhetnek egymással.

Deonna Purrazzo ma este nem teszi kockára a női bajnoki címét, helyette Kimber Lee-vel és Susan-nel közösen kiáll Jordynne Grace, Jazz és ODB hármasa ellen.

Az este folyamán láthatunk majd még egy hatemberes csapatmérkőzést, ugyanis Acey Romero, Larry D és Tenille Dashwood megküzdenek Rosemary, Crazzy Steve és Black Taurus hármasával.

Az elmúlt hetekben Havok és Nevaeh egyenként legyőzték Tasha Steelz-t és Kiera Hogan-t. A Fire N Flava tagjai ezért Brandon Tolle bírót hibáztatják, de Scott D'Amore erre is megtalálta a megoldást, így a lányoknak ma egy Texas Tornado No DQ mérkőzéstípusban kell kockára tenniük a csapatbajnoki címeiket Havok és Nevaeh párosa ellen.

Az eheti IMPACT! adásban a Private Party tagjai közbeavatkoztak Chris Sabin és James Storm valamint a Good Brothers csapatbajnoki címmérkőzésébe. Scott D'Amore ezt követően közölte a srácokkal, hogy a No Surrender adásban nem csak a Private Party lesznek a kihívó a Good Brothers csapatbajnoki címeinek, hanem Sabin és Storm párosa is.

Rohit Raju továbbra sem mondott le róla, hogy visszaszerezze az X-Division bajnoki övét. Az indiai birkózó segítségül hívta Shera-t, aki ma este ott lesz Rohit mellett a TJP elleni X-Division címmérkőzésén.

Az este főmérkőzésén természetesen a világbajnoki cím fog terítékre kerülni, amit Rich Swann tesz majd kockára a ma 50. születésnapját ünneplő Tommy Dreamer ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.