Header Ads

Hol vannak most? – 9. rész: Michael Tarver

Maradunk a Nyers Erős időszak korai éveinél, miután többen kértétek, hogy írjunk Michael Tarverről, aki a Nexus tagjaként vált ismertté a hazai közönség számára.

Tyrone Evans 1977. március 8-án született az Ohio állambéli Akronban. Az első mérkőzését 2005. február 19-én vívta az NWA East/Pro Wrestling eXpressben Brandon X ellen. Áprilisban megnyerte a szervezet Brass Knuckles Bajnoki Címét, de az uralkodása nem tartott sokáig. 2006-ban debütált az ohioi Main Event Wrestling Leagueben, ahol megnyerte az MEWL Nehézsúlyú Bajnoki Címet. Később megjelent az Absolute Intense Wrestlingben a Cleveland All-Pro Wrestlingben és a Pro Wrestling Unplugged szervezetben is.


A WWE-ben

Evans 2008-ban kapott szerződést a WWE-től, ahol a Florida Championship Wrestlingben, azaz az utánpótlásnevelő brandben debütált. A WrestleMania 24-en ott lehetett Floyd Mayweather Jr. testőreként a Big Show elleni meccsen. Az FCW-ban Tyrone Jones néven kezdett el birkózni, de már ősszel új nevet kapott, hiszen Tyson Tarverként folytathatta tovább. A Michael Tarver nevet 2009-ben kapta meg, amely évet végig a fejlesztői brandnél töltötte.

Michael Tarver a Nexus tagjaként a WWE-ben 2010 nyarán - (Fotó: WWE)

A WWE 2010. február 16-án jelentette be, hogy Tarver szerepelhet az NXT első szériájában, ahol Carlitót kapta mentorként. Ketten megmérkőztek Christian és Heath Slater ellen, de vesztettek. Tarver az első győzelmét hét vereség után szerezte meg Daniel Bryan ellen. A szériából májusban kiesett, de nem került ki a pikszisből, hiszen hamarosan debütált a main rosteren, amikor egy csapatnyi fiatal megzavarta CM Punk és John Cena RAW-n vívott mérkőzését, ők voltak a Nexus. A csapat megnyert egy 6 az 1 elleni handicap mérkőzést John Cena ellen, de a formáció élete nem tartott sokáig. A Nexus a SummerSlamen elvesztette a Team WWE elleni meccset, Tarver volt a második kieső. Az október 4-i RAW adáson Tarvert megtámadta Cena, majd Wade Barrett kitette a csapatból. A pankrátor valójában megsérült, ezért kellett kiírni az adásokról.

Michael Tarver 2010. december 9-én az FCW-ban tért vissza egy győzelemmel. 2011-ben a RAW-n és a SmackDownon többször is megjelent a színfalak mögött, de végül a cég június 13-án szerződést bontott vele.


Hova tűnt Michael Tarver?

Még távozásának évében megjelent a Florida Underground Wrestlingben, ahol 2012. március 3-án megnyerte a FUW Bruiserweight Bajnoki Címet. 2013. február 2-án megnyerte az NWA FUW Nehézsúlyú Bajnoki Címet és elvesztette a Bruiserweight Bajnoki Címet. Az övet még ebben az évben elvesztette, de 2014-ben ismét megnyerte. Tarver 2014-ben debütált a New Japan Pro-Wrestlingben is. Tarver 2011 óta folyamatosan szerepel független szervezeteknél, kisebb bajnoki címeket is nyert, de 2020 nyara óta nem lépett ringbe.

Nektek hiányzik Michael Tarver a main stream pankráció világából?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.