Header Ads

Big Show az AEW-ban - Mutatjuk a részleteket

Mint ahogyan arról szerdán a Facebook oldalunkon is beszámoltunk Big Show csatlakozott az All Elite Wrestlinghez, ezzel 22 év után elhagyva a WWE-t.

Big Show itt még a WWE-ben - (Fotó: WWE)

Az All Elite Wrestling szerdán bejelentette, hogy hosszútávra szerződtette Big Showt, azaz polgári nevén Paul Wightot. A február elején 49. születésnapját ünneplő legenda visszatér a ringbe, illetve kommentátor lesz a szervezet harmadik műsorán, a hamarosan elrajtoló AEW Dark: Elevation adáson, amely hétfőnként lesz látható az AEW YouTube csatornáján.

❗BREAKING❗ Big Show, polgári nevén Paul Wight leszerződött az All Elite Wrestlinghez! A 49 esztendős legenda visszatér...

Közzétette: Pankráció.com - WWE Hírek – 2021. február 24., szerda

A PWInsider információi szerint a WWE és Big Show tárgyaltak a szerződés hosszabbításról, de végül nem jutottak dűlőre. A hírek szerint a négyszeres WWE Nehézsúlyú Világbajnok nem örült annak ahogyan a RAW Legends Nighton használták - Randy Ortonnal került szegmensbe - és ez volt a döntő abban, hogy végül távozott.

Paul Wight még 1995-ben debütált a WCW-ban The Giant néven, az első viszálya rögtön Hulk Hogan ellen volt. A szervezetnél kétszer lett WCW Nehézsúlyú Világbajnok, majd 1999-ben csatlakozott a WWE-hez, ahol 22 év alatt számtalanszor volt világ és tag team bajnok, egyszer-egyszer pedig megnyerte az Interkontinentális és a United States Bajnoki Címet is.

(Források: All Elite Wrestling és PWInsider)

3 megjegyzés:

  1. hiányozni fog a nagy ember, egyik kedvencem volt.

    VálaszTörlés
  2. Hiányozni fog az öreg óriás nagyon . Régen bírtam. Miért lett áruló???

    VálaszTörlés
  3. Nem lett áruló. Egyszerűen kilépett a mocsárból.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.