Header Ads

Az Impact Wrestling hivatalosan is visszahozta a TNA World Heavyweight Championship címet

Az Impact Wrestling korábbi bajnoki címét Moose tavaly áprilisa óta hordja magánál, ez idáig azonban ezt az övet nem tette hivatalossá a szervezet. Scott D'Amore az eheti IMPACT! adásban bejelentette, hogy Moose innentől hivatalosan is TNA Világbajnoknak mondhatja magát.

Hivatalosan is visszatért a korábbi világbajnoki cím - Fotó: Impact Wrestling 

A TNA World Heavyweight Championship címet 2007-ben hozta létre az akkori Total Nonstop Action szervezet, amikor különvált az NWA-től. Az öv tíz évig viselte ezt a nevet, majd amikor Jeff Jarrett GFW szervezete társult az Impact Wrestlinggel, egyesítették a két cég bajnoki öveit, amiből lett a GFW World Heavyweight Championship cím. Az együttműködés nem tartott sokáig, de az Impact Wrestling megtartotta az övet, amit ekkor már csak Global Championshipnek nevezetek, majd 2018. február 1-től Impact World Championship lett hivatalosan. Tavaly a társaság előállt egy ötlettel, és Moose visszahozta a 2017-ig használt TNA World Heavyweight Championship övet, majd kinevezte magát TNA világbajnoknak. Moose közel egy éve tartó uralkodását nem jegyezték sehova, viszont az eheti IMPACT! adásban Scott D'Amore bejelentette, hogy Moose mostantól hivatalosan is TNA világbajnoknak mondhatja magát, a címet újra bejegyezték a bajnoki övek közé. A társaság fő bajnoki címe természetesen továbbra is az IMPACT World Championship, amit jelenleg Rich Swann birtokol.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.