Header Ads

AEW: Sammy Guevara nemet mondott az Impact Wrestlingre

Sammy Guevara az All Elite Wrestling birkózója az eredeti tervek szerint ott lett volna a múlt heti IMPACT! adások TV felvételein.
Sammy Guevara kihúzta a gyufát az AEW és az Impact Wrestling vezetőinél - Fotó: AEW
Sammy Guevara a múlt heti Dynamite adásban kilépett az Inner Circle formációból, a sztorit Tony Khan és Scott D'Amore megbeszélték, hogy folytatják az Impact Wrestlingnél. Az AEW és az Impact tisztviselői egyaránt kidolgozták a sztoriterveket, de Guevara az IMPACT! TV felvételek előtti napon nem repült Nashvillebe, ahol az Impact Wrestling rögzíti az adásait. Sammy a forgatás napján végül megérkezett a helyszínre néhány órával azelőtt, hogy a tévéfelvételeket elkezdték volna rögzíteni. Míg mindenki elfogadta a kezdeti kreatív ötleteket, Guevara néhány SMS-t küldött az Impact Wrestling tisztviselőinek, és alternatív ötletekkel állt elő. 

A PWInsider jelentése szerint nem volt boldog az eredeti ötletekkel, és nem akarta megtenni azt, amiben eredetileg megállapodtak. Miután az Impact Wrestling vezetői megkapták az SMS-eket, felvették a kapcsolatot Tony Khannal és Chris Jerichoval. Jericho ezután felvette a kapcsolatot Don Callisszal, és megbeszélte vele, hogy Guevara nem lesz ott a TV adások felvételein. Khan állítólag ideges lett Sammy miatt, és aggódott, hogy Guevara tettei sérthették kapcsolatukat az Impact Wrestlinggel. Az Impact Wrestling tisztviselői azóta reagáltak erre, és megnyugtatták Khant, hogy nincsenek problémáik az AEW-vel, a két vállalat között továbbra is minden rendben van.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az AEW vezetősége miként kezelte Sammy tettét.
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.