Header Ads

WWE: A csökkenő fizetések miatt kevesebben hosszabbítanának

2015 után a WWE látványosan elkezdte több évre lekötni a birkózóit, sokszor nem sajnált nagy pénzt letenni az asztalra, hiszen folyamatosan nőttek a bevételek, a szaúdi showval pedig sokat lehetett keresni.

Matt Riddle még évekig maradhat a WWE-ben - (Fotó: WWE)

A koronavírus-járványnak a kedvezőtlen gazdasági hatásai vannak, nem véletlen, hogy a WWE 2020 tavaszán rengeteg alkalmazottjától megvált, akik között bőven voltak pankrátorok is.

Úgy tűnik Matt Riddle több évvel meghosszabbítja az idén lejáró szerződését, de sokan hezitálnak - értesült róla a Fightful. A portál úgy tudja, hogy több RAW, SmackDown és NXT sztár kapott szerződés hosszabbítási ajánlatot, de nem fogadták azt el. Nevekről nincs tudomás, de a csalódottság oka, hogy csökkenek a bérek a 2019-es szinthez képest. Kivárnak, bíznak egy jobb ajánlatban.

A WWE 2019-ben még azzal a stratégiával állt elő, hogy akár 4-5 éves szerződéseket is ajánlott magas fizetéssel azért, hogy a szupersztárjai ne igazoljanak át az All Elite Wrestlinghez. A világ azonban megváltozott a pandémia miatt.

(Forrás: WhatCultureWrestling)

1 megjegyzés:

  1. az a legfőbb baj, hogy amúgy Triple H az NXT-be sztárokat csinál belőlük, Vince a fő rosteren eltapossa őket, és nem kezd velük semmit

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.